Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért volt akkora felháborodás...

Miért volt akkora felháborodás abból, hogy Puzsér Róbert erős kritikával illette a MeToo-mozgalmat a JÓLVANEZÍGY videójában, mikor ezt a véleményét már régóta, sok felületen, sokkal durvább megfogalmazásban hangoztatta már?

Figyelt kérdés

Nem is értem ezt. Óriási felháborodás volt, a Youtube-on a kommentek között, a Redditen, az Instagramon, Puzsér saját felületein is, hogy mit képzel Puzsér, hogy milyen hímsoviniszta meg szexista és mennyire nincs képben a MeToo, nők, feminizmus meg a progresszió terén.

És most a téma tartalmi megvitatása helyett csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez miért volt ennyire meglepő? 2017-ben Puzsér legalább 6-8 2 órás 'Apu azért iszik mert te sírsz' epizódban támadta, kritizálta a MeToo-mozgalmat, de sokkal durvábban, sokkal keményebben mint ebben a JÓLVANEZÍGY videóban most. És akkoriban elég pozitív reakciókat is kapott erre, kifejetetten olyanok követték a műsorait, akik ezzel a véleménnyel egyet is érettek, akik Fideszt nem szerető, de MeToo/BLM 'woke' stb. ellenes közönség volt, tényleg centristák.

Mi történt, hogy most így reagálnak? Puzsér közönsége le lett cserélve, vagy micsoda?

Most hallgassátok meg mint mondott most (45:15-től): https://www.youtube.com/watch?v=RymzHCL5vNk

És hasonlítsátok össze EZZEL a műsorával: https://www.youtube.com/watch?v=vG-Tgvw6Hlw&t

tegnap 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel mit gondol a drogos csöves
tegnap 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért, mert kicsit más közönség (hiába nagy az átfedés) az apu meg a jólvanezígy hallgatói/nézői között. Nyilván, aki régóta követi Puzsért, az ezzel tisztában van, de aki meg néha-néha egy-egyet meghallgat, akkor az nem fogja tudni. Nem keresnek rá az emberek minden közszereplőre, hogy xy véleménye a metoo-ról. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően én is csak néha hallgatok Puzsért, ha valami téma pont érdekel, jólvanezígyet gyakrabban.
tegnap 15:56
 3/3 Sanyi2025 ***** válasza:
Nem lehetett olyan nagy az a felháborodás, ha nem hallottam róla.
tegnap 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!