Mekkora felháborodást keltene ez az új törvény?
#3-nak azt gondolom igaza van.
Más kérdés, hogy miért is kéne törvénybe iktatni ilyet. Miért akarnád te eldönteni, hogy ő mit szeretne tenni a saját testével. (Már nem te, hanem aki ilyet akar.) Értem én, hogy vallási meg meggyőződési okok, de annak aki erre adná a fejét, annak meg az a meggyőződése, hogy ez a jó döntés. Két vélemény közül pedig döntsön az, akié a test és az esetleges embrió. Az, aki ilyen döntésben akar más fölé kerekedni, az pont olyan, mint azok a muszlim vallású emberek, akik itt Európában akarnak Sharia törvényt. Olyan dolgot követelnek, amihez semmi joguk nincs.
Nagyot - és megtalálná a magyar erre is az ellenszert! Ha másként nem, úgy, hogy a törvényt éltetőket, kiagyalókat, másokra erőltetőket magukra hagynák szép Magyarországon, aztán szexuálják egymást halálra!
Azt kellene már megérteni, hogy gazdasági, érzelmi, társadalmi háttér nélküli környezetbe kikényszerített gyermek nemzésének mindig negatív a végkifejlete! Nem is képes már annyi embernek tisztes megélhetést biztosítani ez az ország, mint amennyiről álmodoznak az ezt erőltetők!
A gépesített profittermelést kell hülyére adóztatni, nem az élő munkaerőt és az azokat foglalkoztatókat!
Brutális lenne. Minden épeszű menekülne innen, csak a hülyék, meg az öregek maradnának, akik már úgysem tudnak teherbeesni.
Nem élek nemi életet egyáltalán, sőt, még szűz vagyok, de én is fognám magam és elhúznám innen a csíkot... Eléggé nőellenes ez az ország már amúgyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!