Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más ellenzéki is felháborodott...

Más ellenzéki is felháborodott amiatt amit az Összefogás művel a pedofil törvény körül?

Figyelt kérdés

Én is amellett vagyok, hogy támadni kell a Fidesz, van 1 millió dolog ami miatt lehet , de miért kell ilyen témába beleállni? A pedofilokat remélhetőleg a többi bajtárs is elítéli, az meg, hogy gyerekeknek 18 alatt nem lehet iskolában, stb. LMBTQ propagandát csinálni az szerintem is oké.

Semmi nem tiltja továbbra se a felnőtt LMBTQ közösség együttélését vagy bármi mást.

Miért kell ezzel támadni a Fideszt és ezzel potenciális szavazókat veszteni azért, hogy a maximum 1%-nak akik beveszik ezt, hogy most a melegeket tönkre teszik azoknak tetszelegjünk?

Őszintén szólva ha nem lenne a Fidesznek sok más aljas dolga akkor elgondolkoznék, hogy ezek után nem vagyok hajlandó az Összefogásra szavazni.

2021. jún. 17. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Ellenzéki liberális vagyok és ellenzem a gyermekek (homo vagy hetero tök mindegy) bármilyen szexuális témával való traktálását, nem a gyermekkor ennek az ideje. Ugyanakkor tiniknek a szakemberek a felvilágosító órákon beszéljenek a másságról, mert ekkor már akár öngyilkos gondolatai is lehetnek egy fiatalnak azért, mert érzi hogy ő lehet, hogy meleg. Sajnos a Fidesz ezt is kriminalizálja a törvénnyel, az ellenzék meg a szexpropagandát is támogatja kicsi korban. Így sajnos itt mindenki hunyó, az ellenzék is egy idióta a Fidesz meg a szokásos demagóg gyűlölködését műveli, itt nincsenek normálisak. Sajnos kezdem azt hinni a mi parlamentünk átkozott. Csak idióták jutnak be oda.
2021. jún. 17. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon rákattantatok erre a pedofil dologra, fideszes testvéreim.

Megfogalmaztunk értelmes érveket, immár ezredszer. te még mindig nem akarod megérteni.

De ok, utoljára - összemosol - és valószínűleg nem értesz - alapvető fogalmakat.

A pedofília és a homoszexualitás szavak jelentését kellene tanulmányoznod.

Segítek - általános iskola 4. osztályos értelmi szint.

Én tudom, hogy egy fideszesnek ez is kihívás. De próbáld azért meg...

2021. jún. 17. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

1: Hazudsz, nem lesz tilos beszélni a témáról.

"Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat a jogszabály: az nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

Az intézmény pedagógusain kívül csak azok az emberek, szervezetek tarthatnak vagy szervezhetnek ilyen foglalkozást az intézményekben, akik szerepelnek egy hivatalos, folyamatosan frissülő nyilvántartásban. "

[link]

Ha meg valakinek öngyilkos gondolatai vannak, menjen pszichológushoz, ott is lehet beszélni bármiről természetesen.

2021. jún. 17. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem!
2021. jún. 17. 19:20
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Fideszes, és sajnos a mi oldalunk akarja összemosni a dolgokat pontosan. Utálom a Fidesz de most igazat adok nekik.

LMBTQ propagandának helye nincs a 18 év alatti gyerekeknek az iskolában.

A felnőtt LMBTQ közösség pedig továbbra is ugyanúgy gyakorolhatja jogait, semmilyen hátrány nem érte őket, maximum annyi, hogy nekünk az ellenzéknek hála most felkorbácsolt lett a hangulat és aki eddig elfogadta a melegeket meg nem foglalkozott velük most annak is már kezd elege lenni belőlük a tüntetések meg a hangulat miatt.

2021. jún. 17. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Szavazz alternatívára az Összefogás helyett.
2021. jún. 17. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Fidesztroll a kérdezőnk, ez egyértelmű!
2021. jún. 17. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Csak a pedofilok örülnek hogy ez a törvény ebben a formában került elfogadásra

Hülyék vagytok, hogy tapsoltak.

2021. jún. 17. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Idefigyelj, Fidesz szervezte meg, hogy ez legyen a téma, és ne a Fudán. Az meg hogy az ellenzék mennyire urgál a csonton - persze, X millióból vki mindig fog - az azon múlik, hogy a Fidesz média mennyire akarja ezt láttatni. Másszóval hány órát nyomják a tévében, újságban. Igen, arra van az egész kitalálva, hogy az ellenzéket szétőröljék vele.

Légy szíves, ne legyél ennyire naiv, és lendülj túl ezen. A világháló arra is alaklmas, hogy amikor épp elviselhetetlen a közélet mélysége, addig átkapcsolj más helyre.

2021. jún. 17. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Én amiatt háborodtam fel, hogy a homofób törvényen képesek voltak felháborodni, bezzeg a diktatórikus és súlyosan diszkriminatív "járvány elleni" intézkedések ellen nem.
2021. jún. 18. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!