Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mitől ilyen jó a fidesz?

Mitől ilyen jó a fidesz?

Figyelt kérdés

júl. 11. 23:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
52%
Tök jó volt amiket írtál és valszeg így is van. Ment vola a zöld pacsi, ha a végén (igazi magyar bunkó módjára) nem vágod oda azt a sértést (ami helyett már jobbat is kitalálhatnál mert ezt már agyonkoptatták itt a GYK-n). 😁
okt. 5. 09:58
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Na hogyha tényleg így van akkor én elnézést kérek és megkövetlek téged. Csak tudod az eddigi megnyilvanulásod alapján én azt véltem sejteni hogy ez úgysem megy át mi a probléma a nerrel
okt. 5. 10:08
 33/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi bajod a kommentjeimmel, de elfogadom a bocsánatkérést.👍
okt. 5. 10:40
 34/37 anonim ***** válasza:

"Tökéletesen jellemezted a liberális nyugati országok valamint Amerika hatalmi konstellációjának hozzáállását. Köszönjük szépen!👍😃"

"Itt pedig szinte tökéletesen leírtad hogy műxik az USA-ban a lobbi.

Ezt is köszönjük szépen!🤗"

Mert én ezekben épp nem az USA-ról beszéltem, hanem kis hazánkról :)

És úgy tűnt mintha szerinted itthon ilyen téren "nincs itt semmi látnivaló" Na ezért.

okt. 5. 23:34
 35/37 anonim ***** válasza:
Csak arra utaltam hogy a nagy liberális világ ugyanúgy műxik mint Orbánia. Vagy inkább fordítva. Orbánék lemásolják a dolgokat.
okt. 7. 12:33
 36/37 anonim ***** válasza:

Hogyan működhet ugyanúgy a liberális világ, mint Orbán világa? Hiszen Orbán szembeköpve mindenkit -és saját magát is- liberálisból illiberális lett, demokratából csak egy ócska autokrata lett, és a polgári értékeket leváltotta az ál-keresztény, és a restaurált feudális viszonyokra?...

Egyébként a kérdező csak egy troll.

Ilyen kérdést normális ember nem tesz fel 2024-ben, amikor az ország minden szempontból már a béka segge alá került.

Szerencsére, már a narancskárosultak is egyre többen elkezdtek kigyógyulni a lassan 15 éve tartó agyhalott állapotukból, már csak Gyurcsányt kellene eltüntetni valahogy, mert ő úgy gondolja, hogy ha ő nem lehet az ellenzék vezére (már nem az, mert leváltotta a kollaboráns pártokat a nép júniusban), akkor egy másik ellenzéki erő se tudja leváltani az Orbán rezsimet.

Szerintem ezért még nagyon sok pénzt is kap Orbántól, hogy éppen az ellenzéki oldalon akadályozza meg az Orbán rezsim leváltását...

okt. 7. 16:37
 37/37 anonim ***** válasza:

Én azért vigyáznék az ilyen kategorizálásokkal hogy "illiberális", meg "autokrata", "feudalizmus" stb. Egyébként a mai nyugati liberalizmusnál (ami már csak egy máz az elrohadt alapokon) még az autokrata rendszer is jobb.

A nyugati nagy liberalista világ egyébként szintén feudalista, ha belegondolsz. Odakinn is az él jól akinek van egy-két ingatlanja amit kiad albérletbe. Ez mi ha nem "feudalizmus"??? Ezért ne vagdalkozzunk olyan nagyon ilyen fogalmakkal, ha lehet! ;)

okt. 9. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!