Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mitől ilyen jó a fidesz?

Mitől ilyen jó a fidesz?

Figyelt kérdés

2024. júl. 11. 23:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
75%

Amit itt összehordtál(loptál) annak semmi köze a fidesz szellemiségéhez mivel olyan nincsen. Egyetlen dolog érdekli őket a hatalom megtartása és minden erkölcsi norma ennek van alárendelve. Ha ezeket komolyan gondolod még a saját belső köreikben is kinevetnének téged. Itt ne egy ilyen szerény visszafogott társaságot képzelj el akik itt bárkinek is jót akarnak saját magukon kívül és ezért dolgoznak... Ők alapvetően lexarják mi van veled vagy velem vagy bárkivel.

A lényeg a szavazat. Főleg a nyugdíjasok szavazata (sajnos közöttük van a legtöbb hülye)

A cigányok szavazat (ezért haverkodik ilyen kisgrófóval meg győzikével stb)

Gyakorlatilag az egész a reklámon alapul. Van egy marketing szakember (vagy több) akik jó pénzért eladják a politikust, beszédeket írnak, mottókat, szlogeneket találnak ki ami szavazatra váltható. Ennyi a működésük nem több.

szept. 18. 02:49
 22/39 anonim ***** válasza:
25%

"Főleg a nyugdíjasok szavazata (sajnos közöttük van a legtöbb hülye)"

ez nálam mindig kiveri a biztosítékot. Ismerek pár embert akiről tudom, hogy fideszes, egy sem nyugdíjas korú, elmúltam 70 soha nem szavaztam a Fideszre.

szept. 18. 12:17
 23/39 anonim ***** válasza:
60%
Kiverheti a biztosítékot ettől még így van. De direkt azért írtam hogy "közöttük van a legtöbb" vagyis nem jelenti hogy mind az csak nagyon sokan, de ugyanez a DK-ra is igaz. Ön most a kivétellel szeretne cáfolni (szubjektív) véleményem szerint általánosan igaz jelenséget.
szept. 18. 12:25
 24/39 anonim ***** válasza:

Nem nagyon csípem a saját korosztályom, és nem csak azért, hogy kire szavaznak. A részemről nem vagyok "beakadva" egy pártra se.

Azért nem én vagyok az egyetlen kivétel, hál' istennek.

szept. 18. 12:43
 25/39 anonim ***** válasza:
60%

"Azért nem én vagyok az egyetlen kivétel, hál' istennek."

Nem is állítottam ilyent.

Nekem pl üdítő élmény néha összefutni értelmesen vitázni érvelni tudó nyugdíjassal, de az a tapasztalatom hogy a többségük sajnos agyilag teljesen zokni borzasztóan naív ember. Szomorú kimondani de sajnos az sem véletlen hogy a legtöbb átverés, csalás stb áldozata nyugdíjas korú ember. Gondolok itt pl az unokázós csalásra, a "termékbemutatós" csalásokra és lehúzásokra. És a politikusok is őket nézik leginkább teljesen hülyének mert sajnos működik a dolog.

Igazából sokszor nem is azzal van a baj hogy kire szavaznak. Hiszen elvileg demokrácia van nyilván mindenki amire akar. Csak az a metódus (vagy annak a hiánya) ami alapján végülis dö tést hoznak. Nagyon nagyon széles réteg közöttük internetet sem tud használni csakis TV-t néznek. Ezzel nem azt mondom persze hogy ami a neten van az mind igaz és ami a TV ben az mind hazugság csak azt hogy egyszerűen rengetegnek nincsenenek meg a kezükben ugyan azok a források és eszközök amik segítenék az utánajárást az információk ellenőrzését és

ezáltal a felelősségteljesebb döntések meghozatalát. Az én nagymamám is pont ilyen. Ha elkezdunk mélyebben szétszálazva belemenni dolgokba azt se érti miről beszél az ember. Ő megnézi szépen a "híradót" és úgy érzi hogy őt most megfelelően tájékoztatták. Mert "hát miért hazudnának?"

És lehet utálni vagy ellenszenvet érezni de úgy gondolom ez az átlag nyugdíjas szellemi színvonala ma Magyarországon. A különböző pártrendezvényeken is az ősz fejekből van a legtöbb. Már önmagában ezt betegesnek tartom hogy valaki képes bármelyik párt rendezvényre elmenni kiállni "hujjogatni" skandálni szlogeneket és ott csápolni mint valami koncerten. A tömeg pedig mindig ostobább mint az egyén illetve mindig a tömeg leg butább tagjaihoz igazodik a többség is. A kor pedig nem egy érdem hanem egy állapot.

szept. 18. 14:04
 26/39 anonim ***** válasza:
74%

Láttam egy videót a választások előtt.

Az öreglány elég hevesen mondogatta:

a fideszre szavaz, mert nem akarja,

hogy a baloldal a háborúba vigye az unokáját.

Szóval sokan beveszik a maszlagot, valóban.

Vagy a másik, mikor kérdezgették a sok hülyét,

miért mennek el a csüngőhasú születésnapi

miséjére.

szept. 18. 14:13
 27/39 gago77 ***** válasza:
0%

"Egyetlen dolog érdekli őket a hatalom megtartása és minden erkölcsi norma ennek van alárendelve."

Tökéletesen jellemezted a liberális nyugati országok valamint Amerika hatalmi konstellációjának hozzáállását. Köszönjük szépen!👍😃

okt. 4. 23:58
 28/39 gago77 ***** válasza:
0%

"Gyakorlatilag az egész a reklámon alapul. Van egy marketing szakember (vagy több) akik jó pénzért eladják a politikust, beszédeket írnak, mottókat, szlogeneket találnak ki ami szavazatra váltható. Ennyi a működésük nem több."

Itt pedig szinte tökéletesen leírtad hogy műxik az USA-ban a lobbi.

Ezt is köszönjük szépen!🤗

okt. 5. 00:04
 29/39 gago77 ***** válasza:

Nekem erről egy régi vicc jut eszembe.

Megszületik Péterke, nagy az öröm, és mikor eljön az idő mennek a szülők az újszülött osztályra, hogy hazavigyék a gyereket.

A folyosón az első kórterem ajtajára ki van írva: "Szépek és okosak"

Bemennek a szülők, de Péterke nincs ott.

A folyosó következő, második ajtajára ez van írva "Csúnyák, de okosak"

Péterkét itt sem találják.

A soron következő kórterem a "Szépek de buták". Péterke itt sincs.

A következő kórterem a "Csúnyák és buták"... Nagyon keresik, de Péterkét itt sem találják. Ekkor meglátnak egy ajtót, messze a foyosó legvégén. Kicsit kifulladva, de örömmel érkeznek meg az ajtóhoz aminek felirata: "Péterke"

😁

okt. 5. 00:23
 30/39 anonim ***** válasza:
60%

"Itt pedig szinte tökéletesen leírtad hogy műxik az USA-ban a lobbi.

Ezt is köszönjük szépen!🤗"

Az egész világon így működik, de ennek a mértéke azért nem mindegy. És amennyire csak lehet küzdeni kell ellene. A cél hogy a különböző politikai erők ne a buta emberek tömegéhez próbáljon lealacsonyodni és ne mindent egy 6 éves szintjén próbáljon magyarázni ( nem is magyarázni inkább sulykolni mert most ez megy). Fontos lenne hogy adott témát ne csak egyoldalúan mutassanak be hanem "egyrészről és másrészről" elkerülve a fanatizálást. De visszatérve a 10-es válaszomra és kiegészítve: Pont ez a baj hogy ezek mindent felmérnek. Valójában nincsenek elveik. Felmérik hogy mi okoz egységnyi idő alatt több like-ot és úgy kommunikálnak. Amíg mérik addig hírzárlat van addig nem kommunikálnak róla semmit, illetve akkor sem ha úgy mérik hogy nem kell mert majd magától felejtődik a dolog. Ha azt mérik hogy valamit kommunkálni kell mert a kussolás nem elég akkor kitalálnak valamit. Nagyon jó szó tényleg az hogy nem kormányoznak hanem kommunikálnak. A legtöbb kényes kérdésre mindegyiknek van valami központosítottan előre megbeszélt toposzuk amit azonnal mintha magnóról játszanák vissza kezdik ismételni.

De szerintem neked hiába koptatom a billentyűzetet mert van egy olyan sejtésem hogy faék egyszerű vagy.

okt. 5. 03:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!