Mi a jó a Fideszben?
A vége.
#5 ezek nem szarságok, hanem tények.
Ezeket én szélsőjobboldali, nemzeti konzervatív, nacionalistaként írom le:
Rossz dologok:
- Lopnak, csalnak, sikkasztanak.
- Annyi stadiont építenek, pedig a magyarok fociban pont nem a legjobbak, lehetne kevesebbet fókuszálni a sportra, és mondjuk kicsit az infrastuktúrára költeni. A sporton belül pedig főleg azokra kéne fókuszálni, amiben jók vagyunk, pl. vizilabda, úszás, stb...
- Tanárok és oktatás alulértékelése
- Minden állami beruházást szinte Mészáros cégek kapnak meg, holott lehetne a nagycégek helyett inkább, a kis és közepes vállalkozásokat támogatni, és nekik is munkát/megbízásokat adni.
- Parlamentben nem képesek értelmes választ adni, ha egy képviselő felszólal.
- Fontos tárgyalásokról az EU -ban Viktor kimegy inkább kávézni, mintsem inkább meggyőzné az álláspontjáról a többi vezetőt.
- Mondják, hogy nemzeti érzelműek, de szerintem nem eléggé, sok mindenben inkább globalistábbak.
Közepesen jó dolgok:
- CSOK (más országokban jelentősen kevesebb állami támogatás van)
- Gyermekvédelem (nem engedik be az LMBTQ propagandát az iskolákba -ami nekem kifejezetten tetszik- csak az a baj, hogy a pedofilokat meg igen, innentől kezdve, kérem őket IS kizárni)
- Egy csomó mindennel szembe megyünk az EU -val, de lennének olyan dolgok, amikben viszont nem kéne
- Kelet felé nyitás: jó, hogy nyitunk Kína és Oroszország felé, mert tényleg erősödik a gazdaságuk, és fontos a nyugat mellett a keleti hatalmakra mégnagyobb hangsúlyt fektetni, de bizonyos dolgokat (pl. akkumulátorgyárak) nem kéne idehozni, vagy ha már idehozták, akkor hagyni kéne, hogy magyar emberek munkahelye legyen
- A gazdaság az iparra épül inkább, holott épülhetne a mezőgazdaságra is inkább.
- Sok mindenben igazat mondanak a nyugati állapotokról, de pár dolgoban viszont ferdítenek.
- Politikai ellenfelek lejáratása (ez az állandó Gyurcsányozás..., a plakátokat lehet szidni, az én véleményem szerint van olyan, amely figyelemfelkeltő/tájékoztató jellegű, de olyan is, ami már túlzás, nem beszélve arról, amikor egy buszmegállóban ugyanabból a fajtából van vagy 8db)
- A fiatalokat nem segítik eléggé (csak az SZJA mentességgel), én hiányolnék valamilyen lakásprogramot (mert a tévhittel ellentétben sok fiatal nem az értékrendek miatt hagyja el az országot, a többségük kifejezetten büszke arra, hogy magyar, inkább a magyar alacsony fizetések és az itthoni nehéz megélhetés miatt. Lehetne az államnak a minimálbért pl. emelni, stb...)
Jó dolgok:
- Nem küldik az egyébként adómból megvásárolt fegyvereket Zellernek
- Erős vezetés (a magyarok a történelem során mindig is az erős vezetőket szerették, nem az ilyen Románia féle "10 év alatt 14 elnök" demokráciát)
- Ezeket az iszlám menekülteket a Közel Keletről nem engedik be.
Ez az én véleményem, lehet vitatni, vagy támogatni is, nekem ez a véleményem a kormányról: sok mindenben jók, de vannak gyengepontjaik is, illetve olyanok, amik már tényleg türhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!