Nem lenne jobb teljesen megismételni a budapesti főpolgármesterválasztást, hogy Vitézy Dávid megnyugodjon végre?
"De, Karácsonynak le kéne mondania"
Ha akarna se tudna. Pontosabban az önkormányzati törvény (146/J. §) ezt még ki is köti, hogy csupán október 1-től lehetséges. Mégha most ki is esne, az csupán a jelenlegi októberig tartó ciklusra vonatkozna.
Nem értem a kérdést.ha az is ilyen szoros eredményt hozna akkor azt is meg kéne ismételni?ne gyerekeskedjünk már.
Azt nem értem hogy hogy tud ennyire urvára megosztott lenni egy többmilliós város, hogy 50-50% lesz az eredmény.nem veszik észre a pestiek hogy ez senkinek sem jó? miért nem lehet egyértelműen egyik vagy másik indulót támogatni?
A demokráciát kellene visszaállitani az országba.
A jelöltektől függetlenül, olyan szintű demokrácia deficit lett az országban, amit el nem ad nekem senki, jogállamiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!