Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » TISZA-párti budapestiek! Ti...

TISZA-párti budapestiek! Ti kire fogtok/terveztek szavazni a főpolgármester-választáson?

Figyelt kérdés
Magyar Péter egyiket se támogatja, a TISZA meg önálló fővárosi listával indul.

máj. 26. 10:51
A kérdező szavazást indított:
Karácsony Gergely
Vitézy Dávid
Szentkirályi Alexandra
Grundtner András
Egyikre se/Érvénytelen szavazok
17 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Megnéztem mindegyik beszélgetést Puzsérral, a Vitézyt meg a Karácsonyt is, az alapján nekem Vitézy víziói voltak a szimpatikusabbak,így rá tervezek szavazni. Karácsony elképzeléseivel nem nagyon értettem egyet, nem győzött meg, de ettől függetlenül azért respect,h beleállt egy ilyen beszélgetésbe, tudva,h nem éppen baráti kérdéseket fog kapni.
máj. 26. 10:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk MP Vitézyről is megmondta hogy a "Fidesz embere"
máj. 26. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Vitézy vízióival az a baj, hogy víziók. Amiket a programjában találni azok összköltségei meghaladják az állaháztartás költségvetési számait. Nyilván ezekre sok az esély...

A két fidesz-közeli jelölt esetében felmerül ugyanaz a probléma: a következő eus pénzügyi ciklusban a főváros önállóan pályázhat eu-forrásra és ha a városvezetés fideszes ( Vitézy vagy Szentkirályi ) akkor pénzek a Lölö birodalomhoz fognak menni...

máj. 26. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vitézy
máj. 26. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A változásra!
máj. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!