Budapesti Tisza szimpatizánsok, ti kire szavaztok a főpolgármester-választáson?
Figyelt kérdés
Azért vagyok erre kíváncsi, mert van egy közel 30 ezres tiszás csoport, és ott feltették ezt a kérdést, Karácsonyra 3000-en, Vitézyre 600-an voksolnának.
Illetve ha szimpatizaltok a Tiszával, EP-n rájuk szavaztok, vagy valamelyik másik pártra? Pl Momentum, Mi Hazánk, MMNP, egyéb?
máj. 21. 08:48
A kérdező szavazást indított:
Karacsony Gergely
Vitézy Dávid
Szentkirályi Alexandra
Grundtner András
Bizonytalan vagyok, de szavazok.
Bizonytalan vagyok, nem szavazok valszeg.
Nem szavazok/nem vagyok budapesti
38 szavazat
1/11 anonim válasza:
Karácsony. Ő az esélyes, meg Vitézy amúgy is a galád 0rban embere.
2/11 anonim válasza:
Karácsonyra Gergely Szilvire, mert ő a DK embere, és szereti a melegeket és a legtöbb meleg budapesti!
3/11 anonim válasza:
Karácsonyra MP megjelenése óta már taktikai szempontból is megéri szavazni. Ennek az az oka, hogy ha ő elveszíti a pozícióját, akkor félő, hogy a DK nyomására elindul majd 26-ban miniszterelnök jelöltként. Ami ugye hatalmas gond lenne, mivel hiába esélyük sincs nyerni, Karácsony ezerszer elfogadottabb dobrevnél és túl sok szavazót vinne el az ellenzéki oldalról.
4/11 anonim válasza:
Minden választáson Magyar Petire,az amerikain is rá!😂
5/11 anonim válasza:
karacsony, jelentem a kerdest haszontalannak.
6/11 anonim válasza:
Tehát a tiszások is a fideszre szavaznak! (kék fidesz)
Hát nem vélétlen,hogy nem tudják elengedni a fideszes kötődést, hiszen MPis az!
7/11 anonim válasza:
Érdekes,hogy a Tisztások Gyurcsány jelöltjét támogatják.
Karácsony a DK jelöltje,
8/11 anonim válasza:
Mindig arra akinek a legnagyobb esélye van az Orbán-lelki diktatúra lebontására. Engem nem érdekel jobb vagy baloldali. Békében nyugalomban fejlődésben szeretnék élni ahogy sok 100 ezer magyar. Nem állandó háborúskodásban áskálódásban megosztásban lejáratásban fekete propagandában ahogy látható, hogy a beteg miniszterelnökünk lázálmos delíriumos fejében minden nap a hatalmára akarnak törni összeesküvő erők...
9/11 anonim válasza:
8#
Mindenki békében, nyugalomban, rendben szeretne élni.
De, ehhez nálunk hozzátartozik,hogy ne legyen lmbt propaganda.
Ne akarjon az EU arabokat iderakni, az USA a belügyeinkbe beleszólni.
Függetlenséget, szuverenitást, békét.Ezekre van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!