Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » "A bűn nem lehet büszkeség...

"A bűn nem lehet büszkeség tárgya!". Ebbe is igaza lehet Budaházynak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Mi Hazánkos és nem vallok irreális magyar elméleteket sem. Viszont a prideot sem szeretem. Akik azt mondják, hogy a szexualitás a hálószobába való azok ne menjek rendszeresen ki vonulgatni és nem testzik a Hollywoody filmekben sem a kvóta meleg, kvóta transz sem. Mindegy, ezek az én nézeteim.

Amit most mondott Budaházy az viszont elgondolkodtató. [link]

[link] Igaza lehet?

2024. jún. 23. 17:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
Budaházy egy ostoba terrorista. En 2022-ben bizonyos okoknál (végrehajtók ügyének forszírozása, stb) fogva a MHM-ra szavaztam, de ez többet nem fog előfordulni. A párt konteós arcélének erősödése meg az ilyen formák mint a Budaizé, feketelistára tették nálam a pártot.
okt. 7. 20:58
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
21 igen, de már a rasszizmus és antiszemitizmusuk miatt is az
okt. 7. 21:03
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
Annak a görénynek igazság szerint sitten lenne a helye.
okt. 7. 21:03
 24/29 A kérdező kommentje:
Most, hogy a legcenzúrázottabb közösségi oldal tulajdonosa Zcukkenberg is elismerte, hogy nyomásra próbálta átformálni a tudományos eredményeket és ennek valójában káros hatása volt, mert az egymással való kommunikációt akadályozta és a "betegek" csak a saját visszhangjukat hallották ezek után lehetséges, hogy a normális, társadalmilag hagyományos életérzés visszajön ? És bűnnek tekinti azt amit mindig is? Mi a véleményed?
jan. 17. 16:28
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Budiházy annyit fantáziál a melegekről, hogy az már gyanús.
jan. 17. 18:28
 26/29 anonim ***** válasza:
77%
Engem, megrögzött pinapecér heterot sosem tudott érdekelni, vagy felháborítani az, hogy vannak melegek akik felvállalják és büszkék rá. Nekem és se nem fáj, se nem hátrányos. Mire jó őszintén a meleg büszkeség elnyomása? Arra; hogy Szájerek, Gulyások, Semjének, Deákdanik, Kopaszosztok névleges hetero házasságokba vagy kapcsolatokba kényszerüljenek és bujkálva-menekülve éljék meg a valós identitásukat. Mire jó ez?
jan. 18. 21:42
 27/29 A kérdező kommentje:
Most már hogy lement a FB cenzúra ki lehet mondani az igazságot, hogy ezek...
febr. 10. 18:20
 28/29 anonim ***** válasza:
27: na csak próbáld meg. Szegénykém. :D
febr. 10. 18:44
 29/29 anonim ***** válasza:
82%
27 a világot és a szeretetet gyűlölő nácik letiltása nem a szólásszabadság korlátozása. A te "példaképed" a Budaházi holokauszttagadó és baloldali politikusokat akart felrobbantani amiért élete végéig börtöntölteléknek kéne lennie
febr. 10. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!