Orbán kiöli a magyar népből a büszkeséget?
Orbán alázatos szívű ember. A nép szolgálója. Szelíd és jámbor szolgáló.
Orbán példamutatásával szelídségre, jámborságra és alázatra tanítja népét.
Mindig is ő lesz az igazi messiás. Országa sosem ér véget. Ő a 3. államalapítónk.
Bizony, bizony dícséri az Úr az ilyen derék szolgálóját, mint a Viktor.
2026.09.07.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Polgári Körök! Vendégünk Orbán Viktor.
Hogyan értékeli politikai munkásságát? Azt mondta 2010-ben, ha egyszer mindenki abbahagyná a hazudozást előremenne Magyarország.
- Nos, Kedves Barátaim, ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele voltam kétségekkel 2010-ben, azért, mert előtte két parlamenti választást elk_rtam. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszme választási kampányokat ember nem csinált, mint amit én csináltam akkor. A 2010 előtt két parlamenti választás előtt 1-1 évvel 20%-os előnyünk volt a baloldalhoz képest! De én ezt is elk_rtam! Megcsináltam! Meg lehet magyarázni. Tessék! Nyilvánvalóan végighazudtam több évtizedet, keresztbe tettem mindenkinek; Budapestnek, az MDF-nek, minden kisebb és nagyobb jobboldali és baloldali pártnak. Szétziláltam a kereszténydemokratákat, a kisgazdákat, az MDNP-t, az MDF-et. Elleneztem az Európai Uniót, mert ha nem én vezetem az országot, akkor ne menjünk sehova! Hazugnak neveztem Antall Józsefet a Parlamentben, majd rá néhány évre Antall József méltó követőjének neveztem magam! Ebben a témában jogosan... Nem szavaztam meg a 13. havi nyugdíjat, de a nyilvános vitán mégis bátran belemondtam a kamerába, hogy megtettem. 2006-ban kampányoltam a kisebb Parlament mellett, aztán a választás után azt sem szavaztam meg! Hazudtam reggel, éjjel és este.
Voltam liberális, később konzervatív, most populista nemzeti-keresztény kommunista népvezér lettem. Mindent megtettem egyetlen drága barátom (a HATALOM) érdekében. A választásokon ötször annyit ígértem, mint a baloldal. Ez nem került semmibe. Teljesen világos volt, hogy amit ígértem, az nem igaz. Amit 1998-ban mondtam, hamis, amit 2002-ben állítottam, az hamis, amit 2006-ban, szintén az. De megígérhetem, hogy folytatom, már úgy belejöttem... Legyen adócsökkentés, ha bele is gebedünk, legyen kolbászból a kerítés, éljek én és az imázsközpont! Készüljön film a kolbászfesztiválos munkámról, viszont ne készüljön jegyzőkönyv a kormányülésről, vegyünk 5 milliárdért újabb beengedő rendszert a stadionokba, amit soha nem használunk, építsünk újabb húszezres stadionokat Újpesten, ahova kimennek hatszázan és szétvernek mindent az MTV-t ostromló híveim!
Mit csináljak, hazudtam reggel, éjjel és este! Mit mondhatunk az embereknek két ilyen elk_rt választás után? Ellenem szavazott ez a k_rva ország, nem a baloldalra! Miután 16 éve mindenki szar választási kampányokat csinál, úgy gondoltam következmények nélkül én is megtehetem. És igen (igen, igen), minden hazugságom és a választások elvesztése ellenére szűk családom, valamint szélsőjobbos- és Korlátolt Felelősségű Társaim továbbra is maximális bizalommal vannak irántam. És hiába kritizált a Kósa, ha sokáig jártatta volna a száját, Debrecent is elveszem tőle! Elvégre mégiscsak én vagyok a király. Igaz, elég kis király... De ha megnövök...
Ha választásokkal, demokratikusan nem tudtam megszerezni a hatalmat, akkor megtesszük erőszakkal, nagygyűlésekkel, ultimátumokkal, zsarolásokkal, székház szétverésekkel. Mindegy, hogyan. De enyém lesz a hatalom! Enyém lesz ez a k_rva ország.
MEGCSINÁLOM!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!