Lázár János megérdemli az 5000 milliárd forintos (adómentes) jutalékot amiért eladta a magyar földet?
Figyelt kérdés
Bevallotta hogy 5000 milliárdot már kapott az arab sejktől, és csak akkor áll szóba Karácsonnyal hogyha ezt a licitet übereli.jan. 22. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Megérdemli
Nem érdemli meg, mondjon le
8 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem ő kapta személy szerint szerintem.
3/16 anonim válasza:
Azt a milliárdokat inkább adná a népnek, hogy kaphat ennyi pénzt ő.
5/16 anonim válasza:
Azt a pénzt az államkasszába kellene tennie, nem az ő földje volt hanem az országé, szomorú hogy ilyet meg lehet csinálni.
7/16 anonim válasza:
2. Ezzel egyet értek, de nem a Rákosdubaj miatt, hanem mert szétbarmolják teljesen a vasutat.
8/16 anonim válasza:
Amúgy meg ott van Budapesten csomó telek és sehova sem építettek semmit Karácsonyék. Ha megszereznék a telket, ugyanúgy az a putri maradna mint eddig. Az arabok legalább kezdenek vele valamit. Karácsonynak akkor adnék igazat, ha fel tudna mutatni egy olyan beruházási és egyben finanszírozási tervet Rákosrendező területére, ami hasonló léptékű mint ami most épülne. Így csak üres beszéd amit csinál mert kritizálni mindent könnyű. A lakhatási válságon kéne enyhíteni, de eddig semmilyen konkrétumot nem tudott felmutatni.
9/16 A kérdező kommentje:
8 nekem nem azzal van a bajom hogy az araboknak adjuk el, hanem azzal, hogy nem papirozzak le rendesen az 5000 milliárdot, hanem mutyizik megint a NER.
jan. 22. 18:54
10/16 anonim válasza:
9. Igen, ebben igazad van. 8-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!