Rákosrendező kiárusítása már túlmegy minden határon?
Figyelt kérdés
Nagy Márton szerint a főváros csak akkor élhet az elővásárlási jogával, ha az Emírségek megengedik. Én nem szeretem túltolni ezt a szuverenitás témát, de ilyen nincs, hogy a magyar kormány ezt csak így átjátssza. Basszus ez egy értékes terület, ami tudom, hogy le van pusztulva, de ez akkor sem megoldás. Amit fizetnének érte ráadásul nevetségesen alacsony.
Budapestnek és Gergelynek nem volt ebbe beleszólása?
jan. 22. 18:20
3/10 anonim válasza:
Alapvetően állami tulajdonú a terület.Nem önkormányzati.
jan. 22. 18:22
4/10 anonim válasza:
De én nem is értem honnan jönnek ezek a marhaságok. Lázár 5000 milliárdját sem értem, amikor a szerződés 50 milliárdról szól, meg az is nonszensz hogy az elővásárlási jogot a vásárló határozná meg. Hát éppen az az elővásárlási jog lényege, hogy valakinek a vevővel szemben van erre joga, érdekes is lenne ha a vevő engedélye kellene hozzá :D
jan. 22. 18:23
5/10 anonim válasza:
Mi az a :D?
jan. 22. 18:24
6/10 anonim válasza:
Nem, nem úgy tűnik...
jan. 22. 18:34
7/10 anonim válasza:
"Lázár 5000 milliárdját sem értem, amikor a szerződés 50 milliárdról szól"
Gondolom mert az arabok ilyen összeggel szeretnének beruházni és ha Budapesthez kerül, akkor semmi nem fog épülni, ahogy eddig sem építettek semmit a többi üres telken.
jan. 22. 18:42
8/10 anonim válasza:
Sajnos nem a magyarok kapják meg az 5000 milliárdot hanem a ner. (Külföldi bankszámlában/ingatlanokban) A magyarok max 50 milliárdot kapnak belőle, úgy papirozták le.
jan. 22. 19:29
9/10 anonim válasza:
8. Senki sem kap 5000 milliárdot, hanem az arabok költenek el minimum ennyit a beruházásra.
jan. 22. 20:04
10/10 anonim válasza:
"Gondolom mert az arabok ilyen összeggel szeretnének beruházni és ha Budapesthez kerül, akkor semmi nem fog épülni, ahogy eddig sem építettek semmit a többi üres telken."
Ezt értem, de ez nem változtat azon a tényen hogy az elővásárlási jog a vételárra vonatkozik, ami 50 milliárd. Ennél többet akkor se követelhetne senki a fővárostól, ha az arabok halálcsillagot ígérnek a területre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!