Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rákosrendező kiárusítása már...

Rákosrendező kiárusítása már túlmegy minden határon?

Figyelt kérdés

Nagy Márton szerint a főváros csak akkor élhet az elővásárlási jogával, ha az Emírségek megengedik. Én nem szeretem túltolni ezt a szuverenitás témát, de ilyen nincs, hogy a magyar kormány ezt csak így átjátssza. Basszus ez egy értékes terület, ami tudom, hogy le van pusztulva, de ez akkor sem megoldás. Amit fizetnének érte ráadásul nevetségesen alacsony.

[link]

jan. 22. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen túlment a határon külföldi kézbe került.
jan. 22. 18:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Budapestnek és Gergelynek nem volt ebbe beleszólása?
jan. 22. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően állami tulajdonú a terület.Nem önkormányzati.
jan. 22. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
De én nem is értem honnan jönnek ezek a marhaságok. Lázár 5000 milliárdját sem értem, amikor a szerződés 50 milliárdról szól, meg az is nonszensz hogy az elővásárlási jogot a vásárló határozná meg. Hát éppen az az elővásárlási jog lényege, hogy valakinek a vevővel szemben van erre joga, érdekes is lenne ha a vevő engedélye kellene hozzá :D
jan. 22. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a :D?
jan. 22. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem úgy tűnik...
jan. 22. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

"Lázár 5000 milliárdját sem értem, amikor a szerződés 50 milliárdról szól"

Gondolom mert az arabok ilyen összeggel szeretnének beruházni és ha Budapesthez kerül, akkor semmi nem fog épülni, ahogy eddig sem építettek semmit a többi üres telken.

jan. 22. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem a magyarok kapják meg az 5000 milliárdot hanem a ner. (Külföldi bankszámlában/ingatlanokban) A magyarok max 50 milliárdot kapnak belőle, úgy papirozták le.
jan. 22. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
8. Senki sem kap 5000 milliárdot, hanem az arabok költenek el minimum ennyit a beruházásra.
jan. 22. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:

"Gondolom mert az arabok ilyen összeggel szeretnének beruházni és ha Budapesthez kerül, akkor semmi nem fog épülni, ahogy eddig sem építettek semmit a többi üres telken."

Ezt értem, de ez nem változtat azon a tényen hogy az elővásárlási jog a vételárra vonatkozik, ami 50 milliárd. Ennél többet akkor se követelhetne senki a fővárostól, ha az arabok halálcsillagot ígérnek a területre.

jan. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!