Erősen magyar petis vagyok de ez a mini dubaj nekem nagyon tetszik. Végre lenne valami nagyvárosi is budapesten. És gazdaságilag is jót tesz hogy az arabok idehozzák a pénzt. Szerinted jó ötlet?
Majd ha egy stabil állapotban lesz az ország utána lehet luxuskodni stadionokkal meg felhőkarcolókkal.
De ez olyan tipikus hogy pl. Kelet-Magyarországon éheznek egy csomóan, rohad le a MÁV, egészségügy, oktatás, de az épületek a turistáknak úgy néznek mint ha New Yorkban lennének...
Én azt mondom,hogy mindennek megvan a helye.
Egy felhőkarcoló is lehet nagyon szép a megfelelő helyen.
Ahogy egy panelház is lehet szükséges és nagyon hasznos a megfelelő helyen.
Sajnos több,olyan városunk is van ahol van egy szép történelmi belváros, és kitaláltak az okosak a 70-es 80-as években,hogy oda a történelmi belváros közepében panellakásokat kell felhúzni.
Totál nem oda illő,hol ott ha a megfelelő helyen a lakótelepen,jó infrastruktúrával ellátott, zöldövezeti részén,a külvárosi részén építettek panellakásokat az az akkori igényeknek megfelelt és hasznos is volt.
Hasznos volt a megfelelő helyen.
Ugyanez igaz szerintem a felhőkarcolókra is.A megfelelő helyen,szép és hasznos.
De ha már messziről elcsúfítja vele Bp. látképét.
Már pedig 250-500 méteres épületekről beszélünk.
Akkor egyszerűen nem hasznos,nem oda való
A Tóni megüzente: Most legyek hát nagylegény!
Hogy a Weber megment engem....abban nincsen már remény
Dám dá dám dám dám dám dá dám dám dám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!