"A bűn nem lehet büszkeség tárgya!". Ebbe is igaza lehet Budaházynak?
Nem vagyok Mi Hazánkos és nem vallok irreális magyar elméleteket sem. Viszont a prideot sem szeretem. Akik azt mondják, hogy a szexualitás a hálószobába való azok ne menjek rendszeresen ki vonulgatni és nem testzik a Hollywoody filmekben sem a kvóta meleg, kvóta transz sem. Mindegy, ezek az én nézeteim.
Amit most mondott Budaházy az viszont elgondolkodtató. [link]
[link] Igaza lehet?
Agyatlan tuskók vagytok, az az igazság.
A tanárok fizetése, a gyermekvédelem és az ország kisemmizése helyett turulmadarakért és terrorisrákért meneteltek bakancsban.
Érdekes módon mindnehol máshol pont leszarják a melegeket, csak a ti törékeny kis férfiasságotokat zavarja ha egy szivárványos zászló lóg valahol.
A szexualitás magánügy, a szexualitás szabadsága viszont közügy.
Kiemelném, hogy a szex és a szexualitás biológiai megfogalmazásai mások.
Ugyanis a szex (ami jobb esetben a hálóban törtenik) és a szexualitás (ami az egyénben van) nem ugyanaz.
Lehet, hogy én heteroként elmegyek a felvonulásra tüntetni a szexualitás szabadságáért (egyenlő jogok, házasság, stb)., de a szexhez, amit a hálóban csinálnak már semmi kozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!