Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Attól függetlenül, hogy nem...

Attól függetlenül, hogy nem kedveled a Magyar Pétert, nem értesz vele mindenben egyet, szavaznál rá, ha vele leválthatnánk Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
Én szinte csak azért szavaztam rá, mert tudtam, hogy jelenleg csak neki van erre esélye. Bár van olyan politikus, aki nekem még szimpatikusabb, rá fogok szavazni 2026-ban is, mert a TISZA Párt jelenleg a legerősebb. Ti gondolkodtatok ezen? Azok, akik nem kedvelik?

2024. jún. 19. 20:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9-es, akkor miért húzott bele annyira a fidesz propaganda a Péter lejáratásába? Nagyon rossz módon akarnak akkor szavazókat szerezni neki..
2024. jún. 20. 00:29
 12/15 anonim ***** válasza:

11

Mióta MP bent van az EU parlamentbe, azóta én nem láttam lejárató cikket. Legalábbis a megafon abba hagyta. Még csodálkoztam is.

2024. jún. 20. 08:47
 13/15 anonim ***** válasza:
12) nem kell túl korán elkezdeni Magyarpéterezni.most is csak a háború és Brüsszel maradt,de annyira elcsépelt hogy jó nagyot bukott a fidesz.
2024. jún. 20. 09:43
 14/15 A kérdező kommentje:
12-es, dehogynem. Azután jelent meg a privát beszélgetése, amiben kamuállásnak nevezi az EU-s munkát, és hogy ennek ellenére mégis kell neki ez a pénz. És a lejáratást leginkább a szavzaás előtt kell nyomni, azt csinálták is rendesen. Persze van mindenféle összeesküvés elmélet, de ez logikailag nagy nem stimmel. A háborús plakátokra is azonnal rárakták a Pétert, háborúpártinak nevezték sok minden miatt. (mert nem beszél a háborúról, mert ismerőseinek köze lehet soroshoz, stb)
2024. jún. 20. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:

A fidesznek milyen programja van? Pont ezt akarják elhitetni, hogy mindenki rosszabb náluk.

Akkor a fideszre szavazol.

2024. jún. 24. 06:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!