Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Attól függetlenül, hogy nem...

Attól függetlenül, hogy nem kedveled a Magyar Pétert, nem értesz vele mindenben egyet, szavaznál rá, ha vele leválthatnánk Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
Én szinte csak azért szavaztam rá, mert tudtam, hogy jelenleg csak neki van erre esélye. Bár van olyan politikus, aki nekem még szimpatikusabb, rá fogok szavazni 2026-ban is, mert a TISZA Párt jelenleg a legerősebb. Ti gondolkodtatok ezen? Azok, akik nem kedvelik?

2024. jún. 19. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
37 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%

Én nem szavazok ész nélkül csak azért hogy leváltsuk a fideszt. Abba senki se gondol bele hogy jöhet sokkal rosszabb mint a fidesz?

Kerestem és nézem az oldalát is és azon kívül hogy váltsuk le a kormányt mást nem ír. Esetleg a szokásos sablonos ígérgetéseket. De nyilván tudja hogy ezzel lehet most sikert elérni ebben a nagy fidesz utálatban ezt használja ki és a sok elvakult csak azért szavazna rá hogy a fidesz eltakarodjon mindegy nekik hogy jöhet egy sokkal rosszabb. Ezt nem tudhatjuk

Szerintem egy felfújt lufi. Ezt mondom úgy hogy utálom a fideszt

2024. jún. 19. 20:45
 2/15 anonim ***** válasza:
34%

Ez csak elvi szavazás, mert neki esze ágában sincs leváltani Orbán Viktort.

A feladatait már elvégezte, most már csak meg akarja erősíteni az anyagi bázisát, most éppen az EU-ban.

2024. jún. 19. 20:47
 3/15 A kérdező kommentje:
Kérdezhetnénk azt is sok fideszestől, hogy abba senki se gondol bele, hogy jöhet sokkal jobb, mint a fidesz? Nem tudom kire szavaztál, viszont abban talán egyetérthetünk, hogy EGYIk ellenzéki párt sem tud garanciát vállalni, hogy az ő vezetésük alatt sokkal jobbak lesznek a dolgok. De persze tiszteletben tartom a véleményedet.
2024. jún. 19. 20:47
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Nyilván jöhet egy sokkal jobb mint a fidesz. Nyilvan ezen segítene ha tudnánk róla többet hogy tudjunk mérlegelni. Első voltam.

Vakon szavazni meg kockaztatsz olyanra szavazol amiről sok mindent nem tudni

2024. jún. 19. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
2024. jún. 19. 21:09
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem tök felesleges azon gondolkodni most hogy kire fogsz szavazni 26-ban. Most még kb semmit nem tudunk Magyar Péterről. Van 2 éve hogy megmutassa, mit kínál valójában.
2024. jún. 19. 21:27
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Mindenképp! Ebben a rendszerbe nincs jövőnk.
2024. jún. 19. 21:48
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
Már szavaztam is. És hát most kéne jönnie a pártépítésnek, amit ígért. Remélem hátravonul, és sikerül átadnia a terepet a sok jelentkezetz szakértő tudósnak. Kellenek az igazi bizonyított értelmiségiek a politikába.
2024. jún. 19. 22:39
 9/15 anonim ***** válasza:
47%

O

Egyre több olyan dolog fog történni, ami miatt elkezdi elveszíteni az emberek bizalmát. (itt nem a rajongó idős hölgyekre gondolok, mert ők ha elhatározzák, hogy ki lesz a bálványuk, akkor nem eresztik könnyen) láthatjuk Orbánnál is ez van.

Ő még fideszes és az egész egy nagy színdarab. Kellenek az országnak az EU-s pénzek.Karsai sem véletlenül mondta, hogy amikor Orbanról beszél, akkor rajongás van a szemében.

Na és persze kell a fiatalabb generáció.

Neki a célja az Ep-be való bejuttás volt. Majd idővel rájöttök. A NER úgy kiépült, hogy nem lehet őket csak úgy leváltani Mindenhol ott vannak.

Jönni fognak a pénzek és ugyan úgy megy minden tovább a zsebbekbe.

2024. jún. 19. 23:33
 10/15 D-Mano ***** válasza:
46%

Soha nem szavaznék a Fideszre. Semmilyen olyan szituáció nem létezik, ami miatt a Fideszre szavaznék. Tőlem jöhet atomháború is vagy akármi, akkor sem szavaznék a Fideszre.

Gyurcsányra (DK) még a Fidesznél is nagyobb mértékben nem szavaznék.

De Magyar Péterre még a Gyurcsány-pártnál is sokkal kevésbé szavaznék.

Csak a Mi Hazánk- vagy senki.

2024. jún. 19. 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!