Attól függetlenül, hogy nem kedveled a Magyar Pétert, nem értesz vele mindenben egyet, szavaznál rá, ha vele leválthatnánk Orbán Viktort?
Én nem szavazok ész nélkül csak azért hogy leváltsuk a fideszt. Abba senki se gondol bele hogy jöhet sokkal rosszabb mint a fidesz?
Kerestem és nézem az oldalát is és azon kívül hogy váltsuk le a kormányt mást nem ír. Esetleg a szokásos sablonos ígérgetéseket. De nyilván tudja hogy ezzel lehet most sikert elérni ebben a nagy fidesz utálatban ezt használja ki és a sok elvakult csak azért szavazna rá hogy a fidesz eltakarodjon mindegy nekik hogy jöhet egy sokkal rosszabb. Ezt nem tudhatjuk
Szerintem egy felfújt lufi. Ezt mondom úgy hogy utálom a fideszt
Ez csak elvi szavazás, mert neki esze ágában sincs leváltani Orbán Viktort.
A feladatait már elvégezte, most már csak meg akarja erősíteni az anyagi bázisát, most éppen az EU-ban.
Nyilván jöhet egy sokkal jobb mint a fidesz. Nyilvan ezen segítene ha tudnánk róla többet hogy tudjunk mérlegelni. Első voltam.
Vakon szavazni meg kockaztatsz olyanra szavazol amiről sok mindent nem tudni
O
Egyre több olyan dolog fog történni, ami miatt elkezdi elveszíteni az emberek bizalmát. (itt nem a rajongó idős hölgyekre gondolok, mert ők ha elhatározzák, hogy ki lesz a bálványuk, akkor nem eresztik könnyen) láthatjuk Orbánnál is ez van.
Ő még fideszes és az egész egy nagy színdarab. Kellenek az országnak az EU-s pénzek.Karsai sem véletlenül mondta, hogy amikor Orbanról beszél, akkor rajongás van a szemében.
Na és persze kell a fiatalabb generáció.
Neki a célja az Ep-be való bejuttás volt. Majd idővel rájöttök. A NER úgy kiépült, hogy nem lehet őket csak úgy leváltani Mindenhol ott vannak.
Jönni fognak a pénzek és ugyan úgy megy minden tovább a zsebbekbe.
Soha nem szavaznék a Fideszre. Semmilyen olyan szituáció nem létezik, ami miatt a Fideszre szavaznék. Tőlem jöhet atomháború is vagy akármi, akkor sem szavaznék a Fideszre.
Gyurcsányra (DK) még a Fidesznél is nagyobb mértékben nem szavaznék.
De Magyar Péterre még a Gyurcsány-pártnál is sokkal kevésbé szavaznék.
Csak a Mi Hazánk- vagy senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!