Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vajon lesz majd nagy csalódás...

Vajon lesz majd nagy csalódás Magyar Péterben, és ha igen, az ellenzéki szavazók ki tudják majd heverni?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy Magyar már tényleg a végső hitük a politikai változás esélyességében és ha nem válik be, végképp elfordulnak az egésztől.

jún. 14. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Természetesen ezt csak én gondolom így.

De érdemes ebben a vonatkozásban (is) végigtekinteni az LMP rövid pályafutásán.

jún. 14. 18:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudom. Csak érdekes ilyet is olvasni, mert egyelőre nagyon nagy az elfogultság Magyar felé. Én szeretném hinni, hogy igazat mond, de tartok tőle, hogy nem.
jún. 14. 18:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Majd 2026-ban meglátjuk, ha mindenki úgy akarja.

jún. 14. 18:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Én máris csalódtam benne. De nagyon. Elbújt az EP képviselőség mögé, megmásítva a szavát, kitúrva az arra jogosultat. Mindezt röhögve tette. És első dolga volt, hogy tudassa: piros BMW-ben megy a meccsre, ez az első dolga.

Aztán az a vállalhatatlan viselkedés, amit a diszkóban csinált! Egy komoly politikus nem megy tinik lába között mászkálni részegen. Ez egy politikustól nagyon gáz.

Plusz: abszolút nem reagál a kritikákra, illetve úgy reagál, hogy jelzőket aggat arra, aki bírálni merészeli. De még milyen jelzőket! Nem akarom idézni, mert trágár.

Soha nem szavaztam a Fideszre, de ők legalább a látszatra adnak.

jún. 28. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Milyen szégyent? Partizán interjúban egyszer már belengette, hogy el tudja képzelni. Csak nem tetszett a választóknak, ezért gyorsan mást állított, de nem is ez volt az első eset, amikor hazudott.

Korábban azt mondta, hogy nem megy ki az EP-be, aztán kirakott egy szavazást irányított kérdésekkel, hogy kimenjen-e. Ezt meg tudja csinálni egy koalícióval kapcsolatban:

- "Akarja-e, hogy koalícióra lépjünk a fidesszel, így a programunk egy részét meg tudnánk valósítani, jó oktatás, jó egészségügyet adnánk a népnek és örökké élnének?"

Tekintve, hogy nehéz olyan témát találni, amiben ne hazudott volna, így nem igazán lehet hinni neki.

Pl. hol van a hangfelvétel, ahol miniszterEK beszélgetnek és amiután Orbán és Rogán kézenfogva menekülnek egy országba, ahol nincs kiadatás?

jún. 28. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Én a dollárbaloldalban csalódtam. De abban nagyooon
jún. 28. 15:50
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os: miért?
jún. 29. 07:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert a saját erejükhöz képest is alulteljesítettek. Pl ott vam Budapest, ez a legellenzékibb város. Mégis KG épp h nyert, úgy h a kihìvòja fideszes báb és Pesten a lakosság 70% utálja a fideszt.

De ott vannak a koràbbi választások is, mindig is szèttöredezett egymással harcoló pártok voltak a dollàrbaloldalon. A saját kb 30% os bázisukat sosem tudták egyesíteni. Pl 2018-ban sem tudtak összefogni. De ott van 2014 is.

jún. 29. 08:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk talán azért, mert nem baloldalon belül kellett összefogni.

Itt nem egy baloldali szövetségről volt szó.

jún. 29. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!