Vajon lesz majd nagy csalódás Magyar Péterben, és ha igen, az ellenzéki szavazók ki tudják majd heverni?
Természetesen ezt csak én gondolom így.
De érdemes ebben a vonatkozásban (is) végigtekinteni az LMP rövid pályafutásán.
Majd 2026-ban meglátjuk, ha mindenki úgy akarja.
Én máris csalódtam benne. De nagyon. Elbújt az EP képviselőség mögé, megmásítva a szavát, kitúrva az arra jogosultat. Mindezt röhögve tette. És első dolga volt, hogy tudassa: piros BMW-ben megy a meccsre, ez az első dolga.
Aztán az a vállalhatatlan viselkedés, amit a diszkóban csinált! Egy komoly politikus nem megy tinik lába között mászkálni részegen. Ez egy politikustól nagyon gáz.
Plusz: abszolút nem reagál a kritikákra, illetve úgy reagál, hogy jelzőket aggat arra, aki bírálni merészeli. De még milyen jelzőket! Nem akarom idézni, mert trágár.
Soha nem szavaztam a Fideszre, de ők legalább a látszatra adnak.
Milyen szégyent? Partizán interjúban egyszer már belengette, hogy el tudja képzelni. Csak nem tetszett a választóknak, ezért gyorsan mást állított, de nem is ez volt az első eset, amikor hazudott.
Korábban azt mondta, hogy nem megy ki az EP-be, aztán kirakott egy szavazást irányított kérdésekkel, hogy kimenjen-e. Ezt meg tudja csinálni egy koalícióval kapcsolatban:
- "Akarja-e, hogy koalícióra lépjünk a fidesszel, így a programunk egy részét meg tudnánk valósítani, jó oktatás, jó egészségügyet adnánk a népnek és örökké élnének?"
Tekintve, hogy nehéz olyan témát találni, amiben ne hazudott volna, így nem igazán lehet hinni neki.
Pl. hol van a hangfelvétel, ahol miniszterEK beszélgetnek és amiután Orbán és Rogán kézenfogva menekülnek egy országba, ahol nincs kiadatás?
Mert a saját erejükhöz képest is alulteljesítettek. Pl ott vam Budapest, ez a legellenzékibb város. Mégis KG épp h nyert, úgy h a kihìvòja fideszes báb és Pesten a lakosság 70% utálja a fideszt.
De ott vannak a koràbbi választások is, mindig is szèttöredezett egymással harcoló pártok voltak a dollàrbaloldalon. A saját kb 30% os bázisukat sosem tudták egyesíteni. Pl 2018-ban sem tudtak összefogni. De ott van 2014 is.
Mondjuk talán azért, mert nem baloldalon belül kellett összefogni.
Itt nem egy baloldali szövetségről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!