Vajon lesz majd nagy csalódás Magyar Péterben, és ha igen, az ellenzéki szavazók ki tudják majd heverni?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy Magyar már tényleg a végső hitük a politikai változás esélyességében és ha nem válik be, végképp elfordulnak az egésztől.jún. 14. 17:33
1/19 anonim válasza:
Mondanám a kérdezőnek, hogy Magyar épp miniszterelnök urunk elméjére, és bebörtönzésére tervezi a legnagyobb csapást.
Szóval ha jót akar, összeszedi magát és önként keres más állást a trollkodás helyett.
Miniszterelnök urunk meg legjobb, ha MOST adja vissza az ellopott ezermilliárdokat.
2/19 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? :O
jún. 14. 17:38
4/19 anonim válasza:
Magyar Péter nem ellenzéki. A főnöke küldte, a feladatait elvégezte.
Hátszél nélkül elvegetálhat valameddig, de ez már senkit nem fog érdekelni.
5/19 A kérdező kommentje:
A EP bejutást tekinted feladatának, amit a főnökétől kapott szerinted? Vagy a többi ellenzéki párt lemorzsolását?
jún. 14. 17:41
7/19 anonim válasza:
Többes számban írtam a feladatokat. Arra a két feladatra gondoltam, amit Te említettél.
Az elsőt pontosítanám. Képviselők bejuttatását az Európa Parlament néppárti frakciójába, ahonnan a nagy embert voltak szívesek kiutálni.
8/19 A kérdező kommentje:
És akkor szerinted mondjuk egy 26-os általa elbukott választás után, megmarad egy jelentéktelen parlamenti ellenzéknek?
jún. 14. 17:50
9/19 anonim válasza:
Ha kibírja addig, akkor koalícióra lép majd a FIDESZ-szel.
10/19 A kérdező kommentje:
Azért azt a szégyent megnézném, hogy tálalják majd.
jún. 14. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!