Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A régi ellenzéknek vége és...

A régi ellenzéknek vége és átvette a térfelüket a Tisza párt a Fidesszel szemben?

Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg a legerősebb ellenzéki párt. Hogy vége lesz-e a régi ellenzéknek az 2026-ban a választásokon dől el. Politológusok szerint a DK(-MSZP-P) és a Mi Hazánk 5-10% között továbbra is tényező marad.
2024. jún. 11. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem árt, hogy letisztult a terep. Mondjuk a DK-t már ki kéne söpörni, vagy a vezetésével kezdeni valamit.
2024. jún. 11. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Ezt azért nem mondanám, ahogy a Tisza megáradt, úgy el is tud apadni.
2024. jún. 11. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
A tisza vasárnap tetőzött, azóta már apadásnak indult. Idő kérdése, és kiszárad.
2024. jún. 11. 18:18
 5/10 DK-s ***** válasza:
0%

Nagyjából igen.

Én feladtam a "küzdelmet", kilépek DK-ból. Ez a társadalom menthetetlen, mostantól nem fogok sajnálni senkit aki ennek a rendszernek a következtében szív. Minden ostoba megérdemli a sorsát. A Tisza lényegében fidesz 2.0, az ellenzéket tönkreverték, örüljenek, megkapták amit akartak.

2024. jún. 11. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5: LOL
2024. jún. 11. 18:28
 7/10 A kérdező kommentje:
5.Azt gondolod, hogy ez egy Fidesz által saját magának kreált új ellenzék?
2024. jún. 11. 18:36
 8/10 anonim ***** válasza:

#5 Nem azt írtad másik kérdésnél, hogy DK-sként a Fideszre szavaztál két éve, mert nem volt MZP szimpatikus? Akkor meg milyen jogon sírsz itt?

A régi ellenzéket nem a Tisza párt verte szét, az a folyamat már két éve megindult a választási bukás következményeként. Ahhoz meg te magad is hozzájárultál a szavazatoddal. Élvezd ki inkább a helyzetet mert te magad is részt vettél a kedvenc pártod szétverésében

Cseppet sem meglepő, hogy az emberek elfordultak a régi, cselekvésre képtelen ellenzéki pártoktól egy olyan nagy bukta után mint ami 2 éve volt. Szokták mondani, ha nem szavazol akkor nincs jogod panaszkodni, nálad ez duplán igaz, mert te konkrétan leszavaztál arra a rendszerre amire itt most panaszkodsz te is. Eszem megáll, és még te beszélsz itt menthetetlen társadalomról..

2024. jún. 11. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Dk-ne csináld ezt velünk😅 nem lehetsz ennyire kishitű, nemrég még tele voltál ambícióval.

Amúgy rühellem a pártodat, de meg vagyok róla győződve, hogy túléli a tiszát.

2024. jún. 11. 19:00
 10/10 DK-s ***** válasza:

#8-nak:

Nem sírok. Besokalltam, mostantól kárörvendek. Nem a fidesz akasztott ki! Hanem az a sok értelmi fogyatékos, aki leszavazott a Tiszára.

#9-nek:

Én is tudom hogy túl fogja élni, de egy t'ketlen, tesze-tosza, túl-liberális bagázs. A pofázás megy ezerrel, de a cselekvéstől fosnak. Nem fogják fel, hogy védekezve nem lehet győzni.

2024. jún. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!