A régi ellenzéknek vége és átvette a térfelüket a Tisza párt a Fidesszel szemben?
Nagyjából igen.
Én feladtam a "küzdelmet", kilépek DK-ból. Ez a társadalom menthetetlen, mostantól nem fogok sajnálni senkit aki ennek a rendszernek a következtében szív. Minden ostoba megérdemli a sorsát. A Tisza lényegében fidesz 2.0, az ellenzéket tönkreverték, örüljenek, megkapták amit akartak.
#5 Nem azt írtad másik kérdésnél, hogy DK-sként a Fideszre szavaztál két éve, mert nem volt MZP szimpatikus? Akkor meg milyen jogon sírsz itt?
A régi ellenzéket nem a Tisza párt verte szét, az a folyamat már két éve megindult a választási bukás következményeként. Ahhoz meg te magad is hozzájárultál a szavazatoddal. Élvezd ki inkább a helyzetet mert te magad is részt vettél a kedvenc pártod szétverésében
Cseppet sem meglepő, hogy az emberek elfordultak a régi, cselekvésre képtelen ellenzéki pártoktól egy olyan nagy bukta után mint ami 2 éve volt. Szokták mondani, ha nem szavazol akkor nincs jogod panaszkodni, nálad ez duplán igaz, mert te konkrétan leszavaztál arra a rendszerre amire itt most panaszkodsz te is. Eszem megáll, és még te beszélsz itt menthetetlen társadalomról..
Dk-ne csináld ezt velünk😅 nem lehetsz ennyire kishitű, nemrég még tele voltál ambícióval.
Amúgy rühellem a pártodat, de meg vagyok róla győződve, hogy túléli a tiszát.
#8-nak:
Nem sírok. Besokalltam, mostantól kárörvendek. Nem a fidesz akasztott ki! Hanem az a sok értelmi fogyatékos, aki leszavazott a Tiszára.
#9-nek:
Én is tudom hogy túl fogja élni, de egy t'ketlen, tesze-tosza, túl-liberális bagázs. A pofázás megy ezerrel, de a cselekvéstől fosnak. Nem fogják fel, hogy védekezve nem lehet győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!