Az ukrán-orosz háborúhoz hogy áll a TISZA párt?
Figyelt kérdés
Írtak róla hogy az EU közös hadsereget akar Ukrajna mellett az oroszok ellen küldeni. Ebben minden EU ország fiai benne lennének. Hogy áll ehhez hozzá a TISZA párt? Ők a háború és Ukrajna katonai támogatottsága mellett vannak?2024. jún. 10. 12:51
1/10 anonim válasza:
"Írtak róla hogy az EU közös hadsereget akar Ukrajna mellett az oroszok ellen küldeni" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2/10 anonim válasza:
nem hallottam ilyen tervről, de amúgy ez nem lenne értelmes? 56-ban nem kb ezt szerettük volna mi is kapni? és nem ez garantálhatná, hogy ne lehessen megtámadni országokat?
3/10 anonim válasza:
Nem az EU-n múlik szerintem, hogy világháború lesz e vagy sem. Sokkal inkább Putyinon.
4/10 A kérdező kommentje:
Meg Amerikán.
2024. jún. 10. 13:31
5/10 anonim válasza:
Putyinon? Téged se fognak a földönkívüliek elrabolni az eszedért...
Putyin már másfél éve lezárta volna az egész konfliktust, ha az amcsik nem ontanák folyamatosan a fegyvereket Ukrajnába!
De reméljük Trump nyer és nem kapnak több fegyvert és nem küld erőszakkal több embert a halálba Zelenszkij!
6/10 A kérdező kommentje:
2/4 válaszoló. Fiad vagy lányod van? Én és a barátnőim valahogy nem örülnénk neki ha a fiaink olyan háborúban vennének részt amihez semmi közünk.
2024. jún. 10. 13:35
7/10 anonim válasza:
#6 senki nem örülne neki. de mit gondolsz 56ról? és mit gondolsz arról ha minket támadnak meg esetleg?
8/10 anonim válasza:
7, hát hogy meg kell adni magunkat, szálljanak meg :DDD
9/10 anonim válasza:
#5 Hogyan zárta volna le? Elfoglalja egész Ukrajnát. Menjen a picsába, ömöljenek csak a fegyverek
10/10 A kérdező kommentje:
Állítólag durván az ukránok provokálták ki ,hogy Putyin háborút indított.
2024. jún. 10. 16:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!