Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A TISZA párt valójában Orbán...

A TISZA párt valójában Orbán fiókpártja, melynek küldetése az ellenzék kivégzése és a FIDESZ egyeduralom beállítása?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy valójában ez áll a háttérben? Azért az elég furcsa, hogy egy 2 hónapos párt és egy olyan ember akit ezelőtt senki nem ismert így megalázza az ellenzéket és a Fideszt is így megszorongassa.

Azért az már nekem feltűnt, hogy a lejárató propaganda amit a Fidesz tolt nagyon gyenge volt. Ők ennél többre képesek. Lehet, hogy ennek hátterében az állt, hogy a Fidesz megbízta Magyar Pétert azzal, hogy alakítson egy pártot, a Fidesz pedig megmondta Péternek, hogy lesz lejáratás mert a hatalmat mi a kezünkből nem engedjük ki és a látszatot is fenn kell tartani, de úgy fogjuk csavarni a szálakat, hogy minél több szavazót tudj elhozni az ellenzéktől, ezaltal kivégezve a DK-Momentum-Párbeszéd-LMP féle ellenzéket és a végén amikor már csak a TISZA meg a Fidesz marad a parlamentben akkor megkezdődhessen a Fidesz teljes egyeduralma és a diktatúra kiépülése?

Gyanús ez nekem.

2024. jún. 10. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Magyarok vagyunk, bármi előfordulhat. Azért mondok egy példát. A fidesz bp-i kampánya alatt egyszer sem támadta Vitézyt, most már azt is tudjuk miért. Akit mi gründolunk (pl Mi hazánk), azt nem támadjuk. Nézd meg, hogy a fidesz hányszor támadta/támadja a Mi hazánk-at, ami a fidesz fiókpártja. ennyi erővel azt is mondhatjuk, hogy a fidesz direkt nem akarja megnyerni a választást.
2024. jún. 10. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Orbán okozza Gyurcsányt és Gyurcsány okozza Orbánt. Ez egy körforgás. És tudjátok miért? Mert valahol mindkettő egy szélsőség, csak ellenkező előjellel. A szélsőségek pedig vonzzák egymást. Most megjelent egy új szín a politikai palettán, a Tisza. Az emberek ki vannak éhezve a politikai centrumra, a közbeszéd normalizálására, a konszolidációra
2024. jún. 10. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A fidesznek kell a gyurcsány féle udvari ál-ellenzék.
2024. jún. 10. 13:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha ezek lennének az új jelszavak: gazdasági fejlődés, demokratikusabb közélet, jólét, konszolidáció és társadalmi béke?
2024. jún. 10. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Persze, ilyen fondorlatos tervet eszeltek ki, csak hogy leváltsák a mindig biztos kétharmadot hozó ellenzéket. Teljesen logikus.
2024. jún. 10. 13:12
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Az nem tudom,hogy direktbe hogy van,de a Fidesz számára ez így tökéletes,ha van külön egy Tisza párt és van külön egy DK vezette baloldali blokk,vagyis megoszlanak a szavazatok. A DK pedig Karácsony győzelmébe kapaszkodva túlél,lesz elég forrásuk,h egy 10%-ot pont elvegyenek a Tiszától, ami a fidesz győzelmehez sajnos pont elég. Ezt kellett volna megérteni,h a DK-t kell előbb megsemmisíteni,és csak aztán lehet a Fideszt,de a sok szerencsétlen nem képes logikusan gondolkodni,csak az orbánfóbiás érzelmi alapú döntésekre.
2024. jún. 10. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mondj kérlek 3 dolgot, amihez a Fidsznek szüksége volna egy olyan ellenzékre mint a Tisza. Mi az amit nélkülük nem voltak képesek eddig elérni vagy megszavazni, amikor kellett?

2024. jún. 10. 13:13
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
A Tisza a legjobb dolog ami történhetett a magyar politikával jelenleg. DK-sok, ébresztő, miattatok van 2/3! Így vagy úgy, de a DK-t be kell darálni, utána sebezhetőbb lesz a Fidesz is!
2024. jún. 10. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A fidesznek a régi ellenzéknél nincs jobb. Miért akarná kivégezni azokat a párotokat? Biztosítják számára a 2/3-ot. Lehet rájuk hivatkozni.
2024. jún. 10. 13:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Én a TISZA-ra szavaztam. Én csak elmélkedek.

Az volt a második elméletem amit a #6 mondott, hogy valójában lehet tényleg semmi köze Orbánékhoz és lehet, hogy tényleg egy új erő jön el aki meg fogja tudni semmisíteni a DK-t és ezzel legyőzni a FIDESZ-t. Elvégre az a mondatuk, hogy "lépésről lépésre tégláról téglára". Első lépésnek ez egész jó volt, a Momentumot kivégezték, a DK-ból még maradt egy kevés. 2026-ban be lesz darálva a DK is, a FIDESZ éppenhogy megnyeri, viszont 2030-ban vége a FIDESZ-nek.

Ez is egy lehetséges opció. Én csak elmélkedek.

2024. jún. 10. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!