A TISZA párt valójában Orbán fiókpártja, melynek küldetése az ellenzék kivégzése és a FIDESZ egyeduralom beállítása?
Lehetséges, hogy valójában ez áll a háttérben? Azért az elég furcsa, hogy egy 2 hónapos párt és egy olyan ember akit ezelőtt senki nem ismert így megalázza az ellenzéket és a Fideszt is így megszorongassa.
Azért az már nekem feltűnt, hogy a lejárató propaganda amit a Fidesz tolt nagyon gyenge volt. Ők ennél többre képesek. Lehet, hogy ennek hátterében az állt, hogy a Fidesz megbízta Magyar Pétert azzal, hogy alakítson egy pártot, a Fidesz pedig megmondta Péternek, hogy lesz lejáratás mert a hatalmat mi a kezünkből nem engedjük ki és a látszatot is fenn kell tartani, de úgy fogjuk csavarni a szálakat, hogy minél több szavazót tudj elhozni az ellenzéktől, ezaltal kivégezve a DK-Momentum-Párbeszéd-LMP féle ellenzéket és a végén amikor már csak a TISZA meg a Fidesz marad a parlamentben akkor megkezdődhessen a Fidesz teljes egyeduralma és a diktatúra kiépülése?
Gyanús ez nekem.
Kedves Kérdező!
Mondj kérlek 3 dolgot, amihez a Fidsznek szüksége volna egy olyan ellenzékre mint a Tisza. Mi az amit nélkülük nem voltak képesek eddig elérni vagy megszavazni, amikor kellett?
Én a TISZA-ra szavaztam. Én csak elmélkedek.
Az volt a második elméletem amit a #6 mondott, hogy valójában lehet tényleg semmi köze Orbánékhoz és lehet, hogy tényleg egy új erő jön el aki meg fogja tudni semmisíteni a DK-t és ezzel legyőzni a FIDESZ-t. Elvégre az a mondatuk, hogy "lépésről lépésre tégláról téglára". Első lépésnek ez egész jó volt, a Momentumot kivégezték, a DK-ból még maradt egy kevés. 2026-ban be lesz darálva a DK is, a FIDESZ éppenhogy megnyeri, viszont 2030-ban vége a FIDESZ-nek.
Ez is egy lehetséges opció. Én csak elmélkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!