Ha abba a 40%-ba tartozol, aki nem szavazott vasárnap, miért nem szavaztál?
Jelenleg senkiből nem nézem ki hogy az ÉN érdekeimért fog dolgozni.
/Esetleg majd a jövőben leszek MP Tisza szavazó ha tudnak valamit felmutatni/
#1 "Külföldön dolgozok és itt a fidesz nehézzé tette."
Pontosan úgy szavazhatsz külföldön, mint szavazhattál 25 éve, a fidesz nem változtatott rajta semmit.
Nincs értelme.
Nincs baloldali, eu párti támogatottság.
A többségnek a fidesz vagy a fidesz 2 kell.
A demokrácia sajátja, hogy hiába szavazol, ha többen vannak a hülyék.
Aki értelmes már belátta, hogy, itt sose lesz nyugati típusú, jóléti állam, mert az embereknek nem kell az a rendszer.
Az értelmes ember tudja, hogy hiába választják meg a baloldali, eu párti oldalt, akkor sem lesz nyugati típusú jóléti állam.
Úgy vagyok vele, hogy egy párt sikere nem rajtam fog múlni, és így is történt,.a Tisza nélkülem behúzta a 30%-ot.
Ha megyek,ez akkor is 30%
Úgy persze, hogy nem lesz jólét, ha mindenki letojja a korrupciót.Illetve, ha ugyanaz a társadalmi réteg nem adózik csak szívja az államot, még másoknak csak az jut, hogy fizethetik az adót, hogy más luxus életét biztosítsák.
Itt most ez a rendszer van.
És bizony van, aki nincs a kegyeltek közt,viszont ők jól laknak a propagandával is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!