Most akkor úton útfélen rendőrszázadosok fognak megállítani ellenőrizni a kamerás telefonomat, hogy lopott, vagy nincs körözés alatt, ha egy fideszes politikust megközelítek?
És akkor még örülhetek, ha nem mandarin nyelven kell a rendőrszázadosok kérdéseire válaszolni?
Hová tart a magyar épeszű világ? Ezt jelenti a vészhelyzet? Ki, vagy mi van itt veszélyben?
Értelmes dolog olyanra válaszolni, amire tudunk. Ha ismeretlen dologra vonatkozó kérdésre mégis mindenképpen válaszolni szeretnénk, tévénézés nélkül lehet online felületeken is tájékozódni. Én úgy gondolom, ez az értelmes dolog.
Enélkül csak jön az idők végezetéig A fasisztoid puhadiktatúra.
Kedves Kérdező,
Bocs, de tudatlan "náci" vagyok. Ez van...:)
Dobhattál volna tényleg egy linket a kérdésben.
Nincs harag, vagy ilyesmi, mert én átéltem a '80-as években a rendőri zaklatást, csak azért, mert másképp öltöztem, mint elvárták volna...
Amíg ezek a "Poszt-kommunista" vezetők, és pártjaik lesznek hatalmon, addig nem lesz szabad Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!