Most akkor úton útfélen rendőrszázadosok fognak megállítani ellenőrizni a kamerás telefonomat, hogy lopott, vagy nincs körözés alatt, ha egy fideszes politikust megközelítek?
És akkor még örülhetek, ha nem mandarin nyelven kell a rendőrszázadosok kérdéseire válaszolni?
Hová tart a magyar épeszű világ? Ezt jelenti a vészhelyzet? Ki, vagy mi van itt veszélyben?
Nem, ezt csak Szíjjártó közelében fogják egyelőre megtenni
Úgy látszik, Szíjjártó közelében a kamerák meg hasonló elektronikai eszközök valamiért lopottá válnak, vagy legalábbis erősen megnő a gyanúja annak, hogy lopottá válik, ha Szíjjártó közelébe kerül
Miről beszélsz ember?
Írj a "Humor" kategóriába ilyen kérdést.
A ",,,a magyar épeszű világ" nem érti a kérdésed itt...
Kedves "ma 12:24",
Köszönöm. Ezt levettem. :)
De, dobjon már egy linket, ha valami konkrét hírrel kapcsolatban kérdezi, mert nem mindenki ért "Félszavakból."
Én pl. nem tudom, ez most miért kérdés... :(
8 éve nem nézek semmilyen TV adást... Nehezedre esne egy linket beszúrni, hogy az ilyen "IQ 0, Vidéki, alkoholista közmunkások" is elolvashassák, miről is kérdezel?
Köszi. :)
ma 13:06
Köszönöm, hogy értelmesebb voltál a kérdezőnél. :)
Ja, ez... Erről olvastam Péntek este.
Már 90'-ben két lábbal tapostam a "Hallgass a szívedre..." kitűzőkön, és mindenki hülyének nézett... Most ugyanúgy lehülyéznek, pedig bőven bejött, amit a "Poszt-kommunista" Fideszről mondtam akkoriban. Hagyjuk is inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!