Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most akkor úton útfélen...

Most akkor úton útfélen rendőrszázadosok fognak megállítani ellenőrizni a kamerás telefonomat, hogy lopott, vagy nincs körözés alatt, ha egy fideszes politikust megközelítek?

Figyelt kérdés

És akkor még örülhetek, ha nem mandarin nyelven kell a rendőrszázadosok kérdéseire válaszolni?

Hová tart a magyar épeszű világ? Ezt jelenti a vészhelyzet? Ki, vagy mi van itt veszélyben?

máj. 26. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem, ezt csak Szíjjártó közelében fogják egyelőre megtenni

Úgy látszik, Szíjjártó közelében a kamerák meg hasonló elektronikai eszközök valamiért lopottá válnak, vagy legalábbis erősen megnő a gyanúja annak, hogy lopottá válik, ha Szíjjártó közelébe kerül

máj. 26. 11:59
 2/13 Dongaben ***** válasza:
0%

Miről beszélsz ember?

Írj a "Humor" kategóriába ilyen kérdést.

A ",,,a magyar épeszű világ" nem érti a kérdésed itt...

máj. 26. 12:21
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
2, kamerákról, telefonokról és rendőrszázadosokról beszél az ember.
máj. 26. 12:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Hogy válaszoljak is a kérdésre, lehet, inkább az lenne ildomos, ha meglátsz egy rendőrt, automatikusan mész bediktálni minden adatodat, a telefonod szériaszámától a szemig számig, mindent. Még azt is megmondanám neki, hogy rizsa nélkül szeretem a lecsót.
máj. 26. 12:26
 5/13 Dongaben ***** válasza:
0%

Kedves "ma 12:24",

Köszönöm. Ezt levettem. :)

De, dobjon már egy linket, ha valami konkrét hírrel kapcsolatban kérdezi, mert nem mindenki ért "Félszavakból."

Én pl. nem tudom, ez most miért kérdés... :(

máj. 26. 12:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Így jár az én, Dongaben, ha valaki csak Orbántlvéből tájékozódik.
máj. 26. 13:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

@5

[link]

máj. 26. 13:06
 8/13 Dongaben ***** válasza:
0%

8 éve nem nézek semmilyen TV adást... Nehezedre esne egy linket beszúrni, hogy az ilyen "IQ 0, Vidéki, alkoholista közmunkások" is elolvashassák, miről is kérdezel?

Köszi. :)

máj. 26. 13:09
 9/13 Dongaben ***** válasza:
0%

ma 13:06

Köszönöm, hogy értelmesebb voltál a kérdezőnél. :)

máj. 26. 13:10
 10/13 Dongaben ***** válasza:
69%

Ja, ez... Erről olvastam Péntek este.

Már 90'-ben két lábbal tapostam a "Hallgass a szívedre..." kitűzőkön, és mindenki hülyének nézett... Most ugyanúgy lehülyéznek, pedig bőven bejött, amit a "Poszt-kommunista" Fideszről mondtam akkoriban. Hagyjuk is inkább...

máj. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!