A NAV adhat ki körözést?
Üdvözletem!
Ma járt a bejelentett(családi ház) lakcimemen 2 NAV-os úriember. Nem voltam otthon(semmilyen levelet nem kaptam erről előzetesen, mindig àtveszi édesapàm őket pedig) Van NAV(TB) és egyèb(bűnügyi költség) tartozàsom
Az öcsém közölte velük,hogy már nem lakom ott. A kérdésem az lenne,hogy most körözést adnak ki ellenem a rendőrsègen,hogy megtaláljanak? Hazamentem volna,ha tudom,hogy jönnek. Emailt mindjart írok, de nem tudom azt se kit keressek. Öcsèm leadta nekik a telefonszamomat is. Állandó,bejelentett jövedelmem nincs.
“Van NAV(TB) és egyèb(bűnügyi költség) tartozàsom”
Vedd elő a határozatokat. Azon vanak nevek, címek,. Annak neve, aki aláírta. Felhívod , vmbeszélsz vele. Elmondasz mindent:
-tartozol
-kerestek
-nem laksz ott
-kinél kell jelentkezned: név, telefonszám.
"Igen, ezt kèrdeztem,hogy fog-e a rendőrsèggel kerestetni. "
Simán megteheti. Végrehajtója dönt, hogy a tények ismeretében milyen további utat választ az ügyben. Ha úgy dönt, hogy rendőrséggel kerestet, akkor úgy is lesz.
Jól tetted, hogy jelentkeztél náluk, így tudtatok egyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!