Körözött személy ki tud jutni külföldre? ha
igen,hogyan?
Figyelt kérdés
Ha valakit köröznek ki tud jutni külföldre? Mégis hogyan? Én nem tudom elképzelni,hogyha valakit keresnek az ki tud jutni. Köszi a normális válaszokat.
Kedves kérdező, a Schengeni Övezetről teccett már hallani?
2023. ápr. 29. 21:00
2/17 anonim válasza:
Schengeni országokba nem nagy kunszt, 100+ határátkelő van általában határellenőrzés nélkül, de a zöldhatáron is bárhol átmehet.
Nem schengeni országba már nehezebb, de ez is megoldható pl. hamis papírokkal, a raktérben elbújva vagy ugyanúgy a zöldhatáron.
2023. ápr. 29. 21:05
3/17 A kérdező kommentje:
És hogy nem veszik őket észre ha igazolják őket?
2023. ápr. 29. 22:06
4/17 anonim válasza:
De hol igazoltatnák ha nincs ellenőrzés a határon? Feltéve hogy nem lopott autóval, lakott területen 100-zal hajtva megy át Ausztrián és Németországon :DDD Vagy téged csak úgy ok nélkül meg szokott állítani a rendőrség hogy igazoltasson?
2023. ápr. 29. 22:14
5/17 anonim válasza:
Ha igazoltstják, és nemzetközi körözés van ellene, akkir szépen megfogják, és értesítik a társszervet.
A Marsról is haza tudnak vinni bűnözőket.
2023. ápr. 29. 22:14
6/17 anonim válasza:
4. Hm. Most voltam Olaszországban. Hosszú lercekig álltunk a határon, mert az osztrák rendőrök mindenkit megállítottak.
2023. ápr. 29. 22:17
7/17 anonim válasza:
Ha igazoltatják őket, akkor 99%, hogy észreveszik.
2023. ápr. 29. 22:38
8/17 anonim válasza:
Jó, hát aki Ausztria felé Hegyeshalomnál vagy Rábafüzesnél akar átcsúszni, ahol tudhatóan 2015 óta rendszeresek (ha nem folyamatosak) az ellenőrzések, az nem éppen egy Richard Kimble :)
2023. ápr. 29. 22:41
9/17 anonim válasza:
Lagzi Lajcsival, ha tudtam volna találkozni és beszélni, mondtam volba neki, hogy jobb, ha kimegy olyan országba, ahol nincs kiadatás, és megúszhatja a börtönt. Megtehete volna, pénze van. Nem olyan nagy kunszt, amit ő csinált, nem gyilkolt, nem testisértő, sokkal kisebb piszlicsáré dolog amit csinált. De az ő véleménye. Gyerekkoromban láttam egyszef személyesen egy koncertjén lépett fel. Ott voltunk a közönségben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!