A Miniszterelnök Úrnak az valami babonás rettegés, hogy nem mondja ki az ellenségei nevét?
A propaganda része. Az a lényeg hogy a birkák ne tudjanak semmit a témáról mert akkor rákeresnek... már ha van internet.
Az ellenséget csak démonizálva lehet megemlíteni, sok rossz jelzővel, plakáttal, stb.
Jobban retteg tőle, mint valaha Gyurcsány Ferenctől. Gyakran felriad éjszaka, vagy álmában mondogatja a nevét. Mindig így van, emlékszem, amikor először megvertem a mesteremet a börtönben, aki tanított hogyan bírjam ki az *anális közösülést*, a szünetben meg önjelölt sakkmesterként oktatott a védekezésre, ha valamit elnéztem adott egy lángost, akkor már minden lépésemet megfontoltam, és egyre jobb játékos lettem, amikor legyőztem felborította a sakktáblát, ami kenyérből gyúrt bábuk voltak, ez van ha hozzászoksz a győzelemhez, idegbe jössz, mert nem tanultál meg veszteni, ha sokáig veretlen vagy , nehéz kezelni a bukás lehetőségét, pedig törvényszerű folyamat. Elég értelmeten hozzáállás valószínűleg egy ócska játékos lehetett, mert amikor veszítesz, elemzed a játékot, hol rontottad el.
*Mutatott néhány technikai fogást, hogyan kell az ember újjaít elkapni, és eltőrni, azt mondta chi-na, shaolin fogások.* Nem kellett használnom egyszersem.
Orbán ritkán használ neveket, mindig a betöltött szerepe által hívja őket, mert ő használja az embereket a feladatra, mint egy sakkjátékos a bábukat. Novák teljesítette a feladatot,utána leléptették. Mindenkivel így jártak el, szájerrel is.
Főnökétől tanulta, hülye putler is így tesz.
Navalnij nevét csak akkor mondta ki, mikor
már halott volt.
Nem. Ezt a nagy amerikai propaga disták koszámolták nekk, hogy ez segít.
De mindegy is... a fodeszmédiából más sem ömlik, csak magyar péter, magyar péter... így aztán a nagyfőnök hiába nem mondja ki a nevét. Legtöbb fideszes azt se tudná ki ez, ha nem nyomatná őt egyfolytában az m1 tv2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!