Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyi ember él jól a mostani...

Mennyi ember él jól a mostani fidesz rendszerben az egész társadalomból reálisan?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 11:45
 1/4 Mad Max2 ***** válasza:
71%

10-20%

a többiek egyre rosszabbul élnek

van kb 30-40% akik napról napra élnek, kb azért dolgoznak hogy ne haljanak éhen, kb mint a rabszolgák

2024. máj. 5. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Hogy definiálnád a jó életet? Mert nem csak a pénzügyek képezik a jólét alapját, hanem az állam működését, hogy semmiben ne érezd kirekesztve magad, hogy biztonságban érezhesd magad és nem csak fizikai szempontból hanem hogy például egy váratlan, gyorsan meghozott törvény nem fog alád vágni.

Sok összetevője van.

Szerintem ilyesformán legalább az ország fele nem érzi azt, hogy jól élne, minden rendben lenne.

A másik fele meg pontosan úgy érzi magát midig, ahogy azt O.V. utasítja.

2024. máj. 5. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom,mert relatív hogy kinek mi a jó. Ismerek olyanokat,akiknek csomó mindenük van, mégis úgy spórolnak mindenen,mintha ezen múlna az életük, meg olyanokat is,akik két kézzel szórják a pénzt,úgy hogy alig van. Meg olyat is,aki mondjuk szerényen él egy kis vidéki házban,de boldog és elégedett az életével. Másnak meg van 5 háza és még mindig kevesli.

Én elég jól élek egyébként, de ennek semmi köze nincs a politikusoknak, mivel önálló piaci teljesítménnyel értem el mindent. Max annyi ,hogy nincs kommunizmus, és nem kobozzák el a vagyonomat, max egy csomó adót levonnak tőlem, amiből aztán lenyúlják a nagy részét, és talán egy kis részéből csinálnak is valamit,ami jobb esetben nem 2m-es kilátó vagy lombkoronasétány.

2024. máj. 5. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy jól? Mi számít jónak?

Van egy kocsim, van fedél a fejem felett, munkám, félretett pénzem.

Én jól élek?

25 éves toyotát vezetek, anyámékkal lakom, egy raktárban targoncázom és van 200 ezrem félretéve.

Én jól élek?

Mert meg van ennek az előnye is, de a hátránya is. Nézőpont kérdése, hogy jól élek-e?

2024. máj. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!