Csak nekem nincs jövőképem ebben az országban?
Egyetemen voltam -annyit kellet magolni, hoyg borzalom. Nekem meg így direktbe ez nem megy.
Voltam okjn, de egy rakás valami ráadásul mindenki lenézi.
Állásinterjúkon mindenki flegma, bunkó, érzéketlen. Többszőr hoztak kellemetlen helyzetbe.
Jövökép egy átlag magyarnak: valami betanított munka, ha nem vagy csókos.
Az országban feudalizmus van, korrupció. Terjednek a bünös eszmék, állami szinten a homofóbia (nem vagyok az de akkor is) Mindenkinek az arcába tolják a kereszténységet amit ki nem állhatok. Más vallással nincsen bajom.
Nem érzem magaménak már régen eszt az országot, csak a leendő rabszolgát látom akit a végsőkig kisajtolnak a fidesz bárók.
Félek is és semmi kedvem felkelni reggelente. A magyarok többségéről meg van a véleményem.
Ha sikerül is munkát szereznem akkor az valami gyári munka lesz, amibe belehülyül az ember.
Mindenhova protekció vagy okosba megoldás kell. Én már arra jutottam hoyg direkt züllesztik az országot ilyenné.
Üdv a klubban.
Csak sikerült neked is kinyitnod a szemed.
Jelenleg egy új fajta diktatúra kiépítése folyik.
De nem csak ebben az országba, hanem globális szinten.
További jó tájékozódást.
Nyugi, kérdező, nem vagy egyedül.
Megkérdezhetem, miért döntöttél úgy, hogy lúzer leszel?
De ez borzasztó miért nem lázadoznak az emberek mint 2006-ban?
25 F
"Más vallással nincsen bajom."
Vigyázat, a kérdező provokál!
"Több év szakmai tapasztalat kell mindenhova még egy kezdőnek is!"
Ez régen is így volt, nem új dolog. A cégek akkor sem akartak a nulláról kiképezni embereket, hogy aztán lépjen máshova több pénzért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!