Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van, hogy ha alakul egy...

Miért van, hogy ha alakul egy új párt, akkor egyből kamupártnak titulálják? Közben meg mindenki vérfrissítést akar a politikába.

Figyelt kérdés

2024. máj. 5. 01:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy sikerül 20 ezer aláírást gyűjteniük hogy senki nem látta őket aláírást gyűjteni, akkor az valószínűleg egy kamupárt
2024. máj. 5. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Részben igazad van. Kellene a frissítés már régóta. Az MSZP-ben ez folyamatosan megtörtént 2010 óta, "meg is lett az eredménye": értékelhetetlen a szereplési %-a.

Új párt jelenléte: emlékezzünk az ISZOM-pártra. Mi lett belőle?

Itt mindig elinduul valami, de vagy mellé megy minden, vagy az irány baromi rossz, mert sokan befolyásolhatóak.

2024. máj. 5. 07:42
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
10%
Jaj, kikezdték a Petikédet, aki tavaly ilyenkor még a NER alázatos szolgálóleánya volt?
2024. máj. 5. 08:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Én nem a Magyar Péterre gomdoltam, hanem pl az ISZOMM-ra és most az Alternatíva Pártra.

Baloldali vagyok és már régóta várok egy igazi baloldali, szociáldemokrata pártra

2024. máj. 5. 13:28
 5/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Mondjuk a piás Szanyiban pont semmi vérfrissítés nincs. Ha rosszmájú (hahaha) akarok lenni, akkor max az alkohol frissült a vérében.
2024. máj. 5. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Ha egy párt csak kampányidőszakban bukkan fel és egyébként a vilagon semmit sem hallani a tevékenységéről, céljairól,tagjairól, akkor kamupárt. A Megoldás Mozgalom és az ISZOMM például ilyenek. A Fidesz arra a célra veti be őket, hogy az ellenzéki szavazatokat elaprózza.
2024. máj. 5. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!