Hogyan alakul a jövő évi választás?
Figyelt kérdés
Marad a Fidesz vagy kormányváltás lessz?2021. júl. 28. 15:11
1/7 anonim válasza:
Lesz. Egy sz-szel. A választ meg nem tudja senki, minek ezt most kérdezni, annyi minden történhet még?
Addig még el is halálozhat egy politikus valamelyik oldalon, ami megkeverné a dolgokat.
2/7 anonim válasza:
Ha előre tudni lehetne miért lenne választás?
3/7 anonim válasza:
Szerintem nehezen de a fidesz fog nyerni.
4/7 anonim válasza:
2: ahol előre lehet tudni, az a putyini "demokrácia". Ott előre lehet tudni, hogy Putyin elvtárs nyer, ha törik, ha szakad.
5/7 anonim válasza:
Ezt még előre senki sem tudja. Azt viszont igen, hogy lesz itt minden, kölcsönös sárdobálás, a politikai mélységek megélése (mindkét oldalról), tüntik, felvonulások miazmás. Minden kampányra azt mondják eddig az volt a legmocskosabb, hát szerintem ezt jövő tavasszal felül fogják írni.
6/7 anonim válasza:
Nyilván csak tippelni lehet.
De legyen; szerintem a Fidesz győz, és a mandátumok kb 55-58 százalékát megszerzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!