Ellenzékiek, nem paráztok, hogy ha ennyi embert érdekelt csak a mai tünti, akkor végül hogyan alakul majd a választás?
Dehogynem paráznak.
Láthatod milyen hangnemben és milyen erőszakosan hazudva próbálnak kampányolni már most. ha azt látnák hogy az emberek elfordulnak a kormánytól akkor csak elég lenne megvárni hogy egyre többen legyenek - hiszen ha itt olyan rossz lenne a helyzet, akkor az emberek maguktól lennének a kormány ellen. De nem várnak, hiszen az ellenkezőjét látják ők is. A remélt gazdasági összeomlás elmaradt, a hatalmas válságnak, tömeges munkanélküliségnek nyoma sincsen.
Ellenzéki vagyok. Nem mentem el, mert a tüntetéseknek semmi értelme ebben az országban. A szavazáskor kell elmenni, nem ilyenkor. Szerintem sokan vannak még így.
Tehát nem, nem számítottam másra, mert a tüntetésre leginkább a hithű réteg jár el, hogy magának bizonygassa a hovatartozását. Az emberek nagy része tudja, hogy a tüntetés nem számít. A jelenlegi ellenzék szerintem nem pártkatonákból áll, hanem leginkább olyanokból, akiknek elege van a kormányból. Az ilyen emberek nevében nondhatom, hogy majd felemeljük a sggünket, ha szavazni kell, nem pedig tüntizni.
Elnézve a videókat, egy békés tüntetés volt, szórakoztató rendezvényekkel.
Ezzel nem hiszem hogy nagy nyomást helyeztek a kormánnyal.
Nem azt akarom mondani hogy ha szétvertek volna mindent 3 millióan jobb lett volna a helyzet, de az biztos hogy ezzel nem lettek előrébb sajna.
Hogy miért csak ennyi embert? Mert nagyrészt a helyiek számára volt ez egy elérhető opció, most utazzanak el az emberek több száz km-ről?
Ez nem volt megoldható ilyen szinten, helyben pedig nem tudtak elég tüntetőt mozgósítani, hozzáteszem ez nem is feltétlen egy populáris ügy mint a netadó, szóval nem is várok ebből nagyobb durranást.
Jövőre le kell szavazni a kormányt és pontot tenni a végére.
A CEU nem kell, a Fudan meg kell?
A Fidesz ezzel meg is buktatta magát jövőre a választáson.
Szóval nincs miért parázni.
A CEU-nak pontosan ugyanannak a felsőoktatási törvénynek kellene megfelelnie, mint aminek a Fudannak majd meg kell felelnie.
A CEU-nak senki nem mondta hogy menjen el. Azt várták el tőle hoyg teljesítse a törvényt ami mimnden külföldi egyetemre vonatkozik Magyarországon - például azt, hogy valóban legyen külföldi egyetem. Attól mert angolul tartják az oktatást még nem válnak amerikai egyetemmé és semmi mással sem tudták ezt alátámasztani. A szomszédunkban, Prágában hozták létre a CEU-t, majd 1 évvel később ide költöztek Magyarországra és soha egy percig sem volt amerikai az az egyetem, mégis elvárták hogy éppen úgy kiadhassanak amerikai diplomát, mint a Boston University, a McDaniel College, amik tényleg amerikai egyetemek.
A Fudan szerte a világon együtt dolgozik, oktat és kutat más nyugati egyetemekkel, régóta közös oktatásuk van több német egyetemmel és más intézményekkel Európában. Miért nem jó nekünk a Fudan, ha jó a skandinávoknak, belgáknak, németeknek és amerikaiaknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!