Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz az MKKP-val?

Mi lesz az MKKP-val?

Figyelt kérdés

Azt "érzem" a MKKP-val kapcsolatban, mintha megrekedtek volna egy bizonyos szinten.

Azt tudom, hogy nincsenek könnyű helyzetben, mert eddig nem kedvezett nekik egyik választás sem. Pénz nélkül meg igen nehéz labdába rúgni a politikában. Viszont azt is érzékelem, hogy mindezen hátrányos helyzetük ellenére is egyre több értelmesen gondolkodó ember szimpatizál velük és próbálja a párt munkáját segíteni és népszerűsíteni őket.

A megrekedés alatt azt értem, hogy úgy tapasztalom, mintha csak a nagyobb városok lakóinak lennének mondanivalóik. Ez tudatosan van így náluk, vagy ez is inkább a pénznélküliségre vezethető vissza? A "vidéki", mondjuk falusi, kisvárosi emberekre egyenlőre nem tudnak így koncentrálni? A vidék még nem elég passzív az MKKP számára?

ápr. 20. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha folytatják azt amit most, a DK-ból kiábrándult és a fiatal baloldali szavazók pártja lehet majd.

Mivel hogy ez az egyetlen baloldali, nem gyurcsányista párt, nekik nagy növekedési potenciáljuk van.

Szerintem Budapesten lesznek majd sikereik, Nagy Dávid és Kovács Gergő sokkal szimpatikusabb mint bármelyik gyurcsányista politikus.

ápr. 27. 19:25
 12/14 A kérdező kommentje:

#11 Szerintem budapesti sikerekből nem nagyon fog tudni kormányzóképes erővé válni. Kari Geri tipikus esete erre a legjobb példa. Már az előválasztáson is kevésnek bizonyult 2021-ben.

Márpedig, ha ez így lesz, akkor vidéken élő emberként miért szavazzak az MKKP-ra? Nekünk itt az alvégen mitől lesz jobb, ha egyenlőre csak Budapesten lesz jobb minden?

Nem azért kérdezem, mintha per-pillanat lenne bármilyen fajta egyéb jobb választék is itt vidéken, főleg ha az ember mondjuk szociáldemokrata beállítódottságú.

Eléggé kakszi így a helyzet. Rövidtávon mindenképp.

ápr. 28. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Én is vidéki vagyok és az MKKP-ra fogok szavazni, mert hosszú távon szerintem az lesz a jó ha lesz majd választási lehetőségünk Orbánon és Gyurcsányon kívül is.

Nekik van egy nagyon jó képviselői képzésük, új embereket indítanak el a politika útján. Ilyet nem csinál egyetlen másik párt sem, mert vetélytársakat nem akarnak csinálni saját maguknak.

Szerintem az MKKP-nak volt elég ideje bebizonyítani hogy milyen értékrendet képvisel, nem egy egyhónapos pártról van szó, amiről senki nem tud semmit.

Szerintem az összes párt közül ők az egyetlenek akik megérdemlik a támogatásomat, és nem kell majd sajnálkoznom és szégyenkeznem hogy már megint kire szavaztam.

ápr. 28. 11:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Megyei listásra, most 2024-ben, azért nem tudtak állítani mind a 19 körzetben jelölteket, mert nem sikerült megfelelő számú aláírást összegyűjteniük, vagy azért, mert nem is volt delegáltjuk ezekre a helyekre?
máj. 9. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!