Szerintetek van értelme a Magyar Munkáspártra szavazni?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem ,hogy nem sokan támogatják.
Egy weboldal szerint egyéni szavazatok 8 678 (0,16%) ért el a 2022-es választáson ez nem valami sok.De én ideológiában már inkább feléjük hajlok valamennyire így jött az ötlet ,hogy 2026-ban rájuk szavaznák jelen pillanatban.
2024. márc. 20. 21:54
1/16 anonim válasza:
Már 2022-ben sem tudtak elindulni. Valszeg ez így lesz 2 év múlva is.
2/16 anonim válasza:
"De én ideológiában már inkább feléjük hajlok valamennyire"
Akkor mar ketten vagyunk :)
39F incel
4/16 A kérdező kommentje:
2-es
:)
2024. márc. 20. 22:12
6/16 D-Mano válasza:
Sokkal több értelme van rájuk szavazni, mint a Fideszre vagy a volt ellenzéki összefogás pártjaira.
8/16 anonim válasza:
Figyelj, van, ahol megy ez. Na már nem ez a bohóckodás, amit Thürmerék csinálnak 😃
Tehát abszolút vannak elemei ennek az ideológiának, ami ma is működhet még az egyik legnyugatiasabb rendszerben is.
9/16 anonim válasza:
Egy gyakorlatilag nem létező pártra hülyeség szavazni.
10/16 anonim válasza:
Őskövület komcsikra demokratikus országokban normális esetben nem szavazunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!