Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Túlságosan önjáró, szuverén...

Túlságosan önjáró, szuverén kezdett lenni Novák Katalin köztársasági elnök, ezért kellett a Fidesznek levadásznia? Politikailag hagyták kirepülni egy nyitott ablakból orosz módon?

Figyelt kérdés

Önjáró saját politikai megnyilvánulások:

Ukrajna mellé állás,

tanárok mellé állás,

Kastélytörvény elmeszelése,

új NATO tagok mellé állás.

2024. febr. 16. 00:25
1 2 3 4
 1/31 PMC Wagner ***** válasza:
82%
Szerintem nem kár érte. Az hogy alezredest csinált a férjéből nálam már az kiverte a biztosítékot, pláne úgy hogy az egyik családtagomról pontosan tudom mennyit kellett tanulnia és hány évig kellett szolgálnia hogy addig a rendfokozatig eljusson
2024. febr. 16. 00:49
 2/31 anonim ***** válasza:
81%
Egyik sem volt a saját megnyilvánulása. Novák még levegőt se tudott venni magától, azt is csak parancsra tette 😃
2024. febr. 16. 02:26
 3/31 anonim ***** válasza:
44%
Senki nem kényszerítette, hogy írja alá az a papírt, az ő döntése volt.
2024. febr. 16. 02:46
 4/31 anonim ***** válasza:
67%
@3 mi alapjan allitod ilyen biztosra, hogy nem allt valamifele kenyszer hatasa alatt?
2024. febr. 16. 03:55
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Azért kellet lemondania, mert valakinek el kellet vinnie a balhét. Beáldozták a futót..
2024. febr. 16. 06:29
 6/31 anonim ***** válasza:
79%
Ő volt a "jó rendőr" az önállóságával.
2024. febr. 16. 09:22
 7/31 anonim ***** válasza:
87%

Dehogy, ezeket nem magától csinálta..

Szerintem veszteség ez a fidesznek, mert Novák volt számukra a tökéletes köztársasági elnök. A kirakatban külföld felé lehetett mutogatni, hogy nő, támogatja Ukrajnát, nem pont azt mondja, mint Orbán. Vele talán jobban leülnek a külföldiek tárgyalni, hiszen az államelnök a diplomácia legmagasabb szintét képviseli, ő pedig szépen hozza haza az információkat. És mivel a köztársasági elnök Magyarországon pozícióban felette áll a miniszterelnöknek, ezért kérem szépen nincs itt semmilyen oroszpártiság vagy diktatúra, hiszen nem ugyanazt gondolja a köztársasági elnök és a miniszterelnök...

De hát be kellett áldozni.

2024. febr. 16. 09:30
 8/31 anonim ***** válasza:
19%

Igen, jól látod.

Tavaly karácsony előtt elküldi Lázár János kedvenc törvénytervezetet az AB-nak normakontrollra.

Január közepén az AB elkaszálja a törvényt.

Február közepén már nem Novák Katalin a KE.

Az összes többi púder, bár az elején én is azt hittem, Kövér intézte el Ukrajna miatt. Nos, alighanem nem ő volt, viszont egyetértett a kezdeményezéssel, ahogy Orbán is.

Amúgy az egész történet a közjog, az alkotmányjog megcsufolasa Orbánék részéről. Ilyen nincs, hogy azért, mert esetleg a közvélemény előtt kellemetlen egy KE döntése, ezért kirúgjuk. ( Jó, formálisan ő mondott le, tudom...). Közjogi nonszensz, mivel a KE jogkörét az Alaptörvény szabályozza, nem a közvélemény. Ahogy mondjuk egy sima bírói döntést sem a néptől várható reakciók alapján hoznak meg. Közjogi botrány! 2010 óta mindig a fideszre szavaztam. Itt a vége, fuss el vele.

2024. febr. 16. 10:15
 9/31 anonim ***** válasza:
76%
Orbánnak normális esetben azt kellett volna mondani: egy olyan döntést hozott a köztársasági elnök asszony, amivel én nem értek egyet, de a hatályos jog szerint ezt a döntést meghozhatta. Pont. Létezhet ilyen? Demokráciában miért ne? Ehelyett teljességgel kihátrált mögüle, általa miszlikbe vágott pedofilokrol beszélt. Orbán nagy harcos, nagy játékos, de ez övön aluli volt.
2024. febr. 16. 10:30
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Orbán most elszámította magát.

2024. febr. 16. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!