Miért nehéz elhinni a dollárbalnak, hogy a brüsszeleurójobb fideszesek csak azért gyűjtik a privát milliárdokat, hogy abból minden magyar családnak jó legyen?
Az én családomnak már jobb is, hiszen jobbos kormány van.
Plusz az én lelkemet táplálja az öröm, amit fele barátaim gazdagodása miatt érzek.
Mondd már meg nekem, ha valaki privát és milliárdjai vannak, abból nekem hogyan lesz jó?
Az az övé..
" a brüsszeleurójobb fideszesek csak azért gyűjtik a privát milliárdokat, hogy abból minden magyar családnak jó legyen?"
Akkor miért a NER-kézben lévő "vodafone" emeli a legnagyobb mértékben idén az előfizetések átlagos díját? Nüansznyi különbség, néhány tized százalék, és már más a helyzet. Mégis ők úgy döntöttek, hogy ők húzzák le a legjobban az embereket, mint a gonosz multik... Kszi, NER!
Most jön az a korszak, amikor az újgazdagok Szécsenyi példáját követve a köz javára ajánlják fel a vagyonuk egy részét. Közlekedésbe, közegészségügybe, nyugdíjrendszer fenntarthatóságába saját vagyonukból befizetnek. Én legalábbis erre számítok.
Persze hagynak maguknak és a családnak gyereknek is vagyont, kastélyt, mint a Széchenyi család. Ezzel mindenki jól járna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!