Ha nekem nem küld a Fidesz konzultációs levelet az mit jelent?
Vagy egyszer valahol nem járultál hozzá, hogy az adataidat kiadják valakinek, netán nem járultál hozzá, hogy a kormány újra küldjön neked hasonló konzultációt, tájékoztatót vagy szimplán nem vagytok benne a címetekkel a címlistában eleve.
De nyugodtan kitöltheted a konzultációt online, én is azt tettem, és ennyi.
Akkor látnád hogy megkérdezik engeded-e hogy ezen túl küldjenek-e neked valamit vagy sem. Akik nem engedik azokat természetes hogy nyilvántartják, hiszen nem küldhetnek nekik többet és ha nem lenne róla listájuk kinek nem küldhetnek akkor nem tudnák nem elküldeni.
Nekem meg nem küldött pénzt kunyeráló levelet a Viktorka...szomorú vagyok, úgy érzem az én pénzem már nem elég jó neki :(
Persze az adómat azért még ellopja, csak pluszba már nem kér.
"Én sem kaptam még meg."
Ez azért van, mert a gonosz DK-s postások be sem teszik a postaládába, a nyugdíjasok meg kilopkodják, ha meglátják, hogy az van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!