Hogyan süllyesztette Orbán és a FIDESZ KDNP kormány a magyar költségvetést gazdaságot a világgazdasági válság gyurcsányi helyzeténél is mélyebbre?
,,Én nem tartom számon, hogy ki vallásos ki nem" Dehogynem. Aki tisztességes keresztény, azt lenézitek, aki LMBTQ, azt támogatjátok.
,,te biztos képben vagy ebben" Igen.
,,a hozzászólásod nevetséges, szánalmas." Nem.
Ennyi hazug liberálist még sose láttam. Menjetek vissza a Gyurcsány korszakba és ott próbáljatok megélni az akkori fizetésekből! Magas gázárak, magas üzemanyagárak, magas adók, rekord alacsony fizetések, nyugdíjcsökkentés. Ezt nyújtotta a dolgozó magyar emberek számára az 1. és 2. Gyurcsány kormány, majd utána Bajnai Gordon kormánya is.
Szerintem a liberálisoknak a memóriájából minden 2010 előtti emlék törlődött, azért nem tudják, miért volt sokkal rosszabb akkor élni. Vagy még gyerekek voltak akkoriban és a propagandát elhitték, amivel a baloldali média átmosta az agyukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!