Hogyan süllyesztette Orbán és a FIDESZ KDNP kormány a magyar költségvetést gazdaságot a világgazdasági válság gyurcsányi helyzeténél is mélyebbre?
19 és 20 akkor még egyszer.
Nem vagyok sem a Gyurcsány, sem DK-s. Semmi közöm hozzá és a pártjához. Annyira nem érdekelnek az ötleteik, hogy arról sem tudtam, hogy volt nekik ilyen. Úgyhogy sehogy sem esik. :)
Mint nem fideszes és más pártokhoz sem tartozó magánszemély minden joggal felróhatom nektek, fideszeseknek a fidesz hibáit.
Van még pár fideszhez köthető csatorna és az egyéb médiák nagyobb része is fideszes.
De mondom még egyszer, ha ennyire igazságos akarnál lenni, akkor ugyanúgy sorold a fidesz hibáit is, mint ahogy az ellenzék hibáit is.
Jaaa, hogy a fidesz szerinted tökéletes, nincsenek hibái. Mert fideszes vagy. Akkor viszont ne várjátok el, hogy mások igazságosak legyenek.
A független média elmondja az ellenzékről is ha valami probléma van velük. A fideszes média viszont érdekes, hogy kizárólag másokat kritizál, a saját háza táját soha. Nem érdekes?
,,Hogy az ellenzékiek háborúpártiak és hoznák a migránsokat és a többi. "
Végülis nem a főpolgármester mondta, hogy háborúban áll..
Végülis nem a miniszterelnök jelöltetek mondta, hogy szívesen katonákat küldene a frontra..
,,és a többi" Így van, kihagytad az LMBTQ propagandát. Azt is terjeszti a baloldal, ahol tudja.
Egyik sem azt mondta, hogy belesodorná a háborúba Magyaroszágot. Te is érzed, hogy mennyire erőltetettek vagytok?
Karácsony egyáltalán nem azt mondta, hogy háború párti. Hanem hogy háborúban állunk, ami félrebeszélés volt. Kétszer rászólt a műsorvezető, mire észbe kapott, mit mondott. Látod, én kritizálom az ellenzéket is. De akár ki is magyarázhattam volna.
MZP-re gondolsz? MZP nem azt mondta, hogy katonákat küldene, hanem arra utalt, hogy a NATO-tól függ mire kötelezne minket, ha háborúban állnánk. De nem álltunk és nem állunk most sem. Ugye? Éppen ellenkezőleg, az oroszok és magyar barátaik szerint az nem is háború, hanem csak egy különleges művelet. Vagy nem?
Olyan elvárása viszont volt a NATO-nak, hogy a tagok emeljék a hadi kiadásokat és ezt szorgalmasan teljesítette a kormány.
Na, akkor most hasonló erőltetett megállapítások:
Orbán rasszista, mert szerinte nem kellene más fajokkal keverednünk. Ugye? Ő és a körei hozzák a magyarok munkáját elvevő külföldieket. Ja hogy ezek a munkát elvevők nem azok a munkát elvevők?
Vagy amikor a fidesz katonákat küldött Koszovóba, akik megsérültek? Az megvan?
https://www.youtube.com/watch?v=onbNiKCGZyM
például, a többit nem vagyok hajlandó megkeresni, ez elég régi, arról nem tehet, hogy a fidesznek sokkal több zűrös ügye van. Bár megpróbálják magukat tökéletesnek beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!