Állam elleni bűncselekményeket követ el a Momentum, az Opre Romane, a DK, az MSZP, az amerikai nagykövet, Szabó Tímea, Tordai Bence, és az összes balliberális emberke?
"Auswitz"
ok rosszul írtam le, mi ott nem vótunk, valóban.
„11 milliós kézi labda stadion 110-ért csinálta volna meg Mészáros.”
11 millióért egy kislakást sem kapsz Pesten, nemhogy stadiont. A kézilabda szót egybe írják kedves helyesíró mester.
A jobboldal mindent elcsesz, a kommunisták csak megszorítanak miattuk, mint Bokros és Rákosi, ok, alakul.
Középiskolás tananyagot tanuljam meg, rendben.
„Szibáriába”
„magyarról, mint népról beszélni elég nevetséges”
Mindaketten vissza kell menni helyes írni a középiskolába.
Csak te Tel Avivba én Magna Hungáriába (Szibéria), ajjaj.
(Kis érdekességek: A Meotisi ingovány = Krím félsziget, az is magyar volt. Izrael egy része is magyar volt (Szkitopolisz), na mindegy. Ukrajna egyébként régi nevén Levédia, az is a mienk volt, csak mondom.)
Rendben, te se tudsz helyes írni és visszamegyünk a közép suliba. És nyilasfasiszta vagyok, és még azt is külön írják. Ok. Ja és Putyinnak kémkedek... Igen. Így van.
"ok rosszul írtam le, mi ott nem vótunk, valóban."
Ja, csak ennyi... Ahol nem voltál azt nem is kell helyesen leírni, mi?... Nyújork, Dáblin, Cürik...
De, alapvető műveltség híresebb városok nevét hibátlanul leírni, ami elvárható attól, aki két diplomájára veri magát.
"11 millióért egy kislakást sem kapsz Pesten, nemhogy stadiont. A kézilabda szót egybe írják kedves helyesíró mester."
Bocs, igaz, milliárd lesz.
De az arányok jók voltak: [link]
"A jobboldal mindent elcsesz, a kommunisták csak megszorítanak miattuk, mint Bokros és Rákosi, ok, alakul."
Alapvetően igen, ezt láttuk hosszútávon. De igen, sokkal pontosabb úgy, ha azt mondom, hogy jobboldali döntések rosszak voltak, amiket baloldalival javítottak.
Pl. rendszerváltás előtt szocializmus volt, viszont rendszerváltás után nem ebből lett a baj, hanem abból az egyébként jobboldali döntésből, hogy akkor tartsuk fenn az országot kölcsönből. Rendszerváltás előtt szépen felhalmoztunk egy halom hitelt, mert ebből ment az ország, amit rendszerváltás után csak úgy tudott az ország valahogy kezelni, ha elkezdi eladni, amije van.
"Középiskolás tananyagot tanuljam meg, rendben."
Tekintve, hogy annak része az, hogy "Auswitz"-ot hogy kell leírni, így igen, ez már sokat javítani a helyzeteden.
"Mindaketten vissza kell menni helyes írni a középiskolába.
Csak te Tel Avivba én Magna Hungáriába (Szibéria), ajjaj."
Kettőnk közt, kedves idióta, az a különbség, hogy az 'é' és 'á' karakterek egymás mellett vannak és csak elgépeltem, ahogy az 'ó' és 'ő' is.
Te a világ egyik leghíresebb városának a nevét nem tudtad még csak nagyjából sem leírni helyesen.
"Kis érdekességek: A Meotisi ingovány = Krím félsziget, az is magyar volt. Izrael egy része is magyar volt (Szkitopolisz), na mindegy. Ukrajna egyébként régi nevén Levédia, az is a mienk volt, csak mondom."
Ez egyébként hazugság. A magyarok 10 ezer éve itt élnek, mert egyenesen a Szíriuszról érkeztünk a Fény hadsereg vezetőjével.
Ilyen nevetségesek a kijelentéseid.
Amúgy a magyarokat az Urálig lehet visszakövetni, nem Szibériáig. Csak mondom.
Amgúy tényleg elég szánalmas, hogy pár elgépelést próbálsz olyan hibákkal keverni, mitn amiket te összehoztál. Tényleg látszik, hogy egy óvodás szintjén vagy és kamu diplomáid vannak.
"páratlanul mély olvasottságodból és kivételes tudásodból fakadóan rendkívül konzekvens, logikus, megalapozott, kiforrott és értelmes gondolataid vannak)"
Igen, tőled meg csak az elgépelések miatti lehülyézést és szitkozódást olvasom, melyekhez hasonlókat te is szinte minden mondatodban elkövetsz.
Tök egyszerű. Szerinted a baloldaliság a kommunizmus rémtettei ellenére a megoldás. Olyan, hogy magyarság, mint nép nincs.
Szerintem a megoldás a magyar nemzeti politika. Olyan, hogy magyar nép van, sőt rendkívül jelentős diaszpórával. És a legfontosabb kérdések a szaporodási ráta javítása, a migráns és a kisebbség kérdése (3-5 % alatt tanácsos tartani, mert különben etnikai komfliktusok és akár terület igénnyel léphetnek fel), valamint az erős honvédelemre alapuló nemzeti gazdaság. Kb., mint Izrael.
Sok a helyesírási hibám... Lehet. Word, amit kijavít, kijavít, amit nem az benne marad. De, hogy mit dühöngsz, mitől kapsz agyrákot, fel nem foghatom. Konkrétan se cáfolat, se állítás, csak dühöngés és szitkozódás, amiket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!