Állam elleni bűncselekményeket követ el a Momentum, az Opre Romane, a DK, az MSZP, az amerikai nagykövet, Szabó Tímea, Tordai Bence, és az összes balliberális emberke?
Gondolom neked se diploma se nyelvvizsga. Talált, süllyedt?
Szerintem a magyar baloldal káros: Károlyi, Kun Béla, Szamuelly Tibor, Péter Gábor, Rákosi, Aczél, Grósz, Német Miklós, Horn, Gyurcsány, Karácsony, Donáth Anna károsak. Nélkükük Magyar o. gazdagabb, nagyobb, boldogabb és magyarabb lenne. Ezek csak azért voltak, vannak Magyarországon, mert nehéz a hébert megtanulni.
Ha egyetértesz velük akkor valami gyanús.
"Gondolom neked se diploma se nyelvvizsga. Talált, süllyedt?"
Látod, az érvelés középiskolás anyag és te ahelyett, hogy válaszolnál a kérdésre, elkezdesz terelni. Neked nem a diplomád kéne lobogtatnod, hanem visszamenni általánosba és normálisan megtanulni az anyagot.
Mivel tudom, hogy gyermeteg agyad ezen nem lépne túl, ha nem tisztázzuk ezt előre... De, van. BME-n végeztem és jelenleg is az egyik világ vezető IT cégénél vagyok mérnök.
"Szerintem a magyar baloldal káros"
Csak attól még nem lesz igaz. Szerinted a Föld is lehet lapos. Hidd el, hogy a Föld is le fogja szarni, hogy mit hiszel róla és nem fog eszerint alakot váltani.
"Nélkükük Magyar o. gazdagabb, nagyobb, boldogabb és magyarabb lenne."
Csak ez tényszerint nem igaz.
"Ha egyetértesz velük akkor valami gyanús."
Nem, valójában az olyan kijelentések, amiket te teszel, azok egyetértékűek azzal, mint azt mondanád, hogy a Föld lapos.
"Szerintem a magyar baloldal káros: Károlyi, Kun Béla, Szamuelly Tibor, Péter Gábor, Rákosi, Aczél, Grósz, Német Miklós, Horn, Gyurcsány, Karácsony, Donáth Anna károsak."
Ha már Rákosihoz meg hasonlókhoz hasonlítjuk a jelenlegi brigádot, akkor Orbán a hatósági áraival meg a benzinsapkáival sokkal inkább hajaz a Rákosi-féle korszakra, mint az általad felsoroltak közül bármelyik. Miért felejtetted ki a felsorolásból őkelmét?
Rákosi egy magyargyűlölő kommunista volt. Auswitz-ihez hasonló munkatáborokat üzemeltetett, Recsken és az ország több pontján, ahova a magyarkodókat és a keresztényeket zárta be több tíz évekre, vallási és nemzeti hovatartozásuk miatt, valamint az Auswitzihez hasonló Gulágra küldözgette őket. Etnikai alapon magyarellenes volt (kozmopolita kommunistának vallotta magát, ezért gyűlölte papíron a magyarokat(Hitler utolsó csatlósa, ugye, ami egyébként Szlovákia volt meg Olaszország, Szlovákia meg se próbált kiugrani, és amit maga Hitler hozott létre, előtte Csehszlovákia volt), de hát tudjuk, hogy milyen származású volt Rákosi és a pereputtya).
Orbánék magyar nemzetiek. Se a magyarokat nem bántják, se a keresztényeket, ez a különbség, valamint, hogy most fejlettebb az ország sokkal, mint Rákosi (Róth) alatt. A belpestiek azért sipákolnak, mert most kevesebbet lophatnak. Imádnak lopni. Nem túlárazzák a stadiont, nettó lopnak. Lásd kommunista államosítás, privatizálás, mind nettó lopás. A zs..dó komcsik nem szeretik Magyarországot, lopni szeretnek meg uzsorázni. És szívből gyűlölik a magyarokat. Mi vagyunk nekik a mucsai bunkók.
22-es
""Szerintem a magyar baloldal káros (az én állításom)"
Csak attól még nem lesz igaz. Szerinted a Föld is lehet lapos. Hidd el, hogy a Föld is le fogja szarni, hogy mit hiszel róla és nem fog eszerint alakot váltani.
"Nélkükük Magyar o. gazdagabb, nagyobb, boldogabb és magyarabb lenne. (az én állításom)"
Csak ez tényszerint nem igaz."
Szerintem a magyar baloldal káros, nélkükük Magyar o. gazdagabb, nagyobb, boldogabb és magyarabb lenne.
A magyar baloldalnak köszönhetjük Tranont a 2/3 ados területi és lakosság veszteséget (Károlyi kormány, hadsereg leszerelés, Belgrádi egyezmény). Ez elég sok. A baloldalnak köszönhetjük a kommunista vagyonelkobzást, és a Grósz, Német Horn kormányok magyar állami vagyon jelképes 1 Ft-ért maguknak privatizálását. A balosok, liberálisok nem túláraznak, hanem lopnak, vagyontelkoboznak, auswitzi jellegű recski és Gulág táborba zárják a magyarokat és a keresztényeket. Ezek tények.
Itt az érvelés te belpesti. Tudom a Talmud nem érvel, hanem átkot szór, meg mágiázik.
A fenti történelmi sor tényszerint igaz. MTA is elismeri. Az hogy téged a lapos föld elméletre emlékeztet, de nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, a te bajod. Hogy miért nem tudod bizonyítani? A hazugságokat nehéz bizonyítani, a ballibeknek ez a nagy problémájuk.
"A magyar baloldalnak köszönhetjük Tranont a 2/3 ados területi és lakosság veszteséget (Károlyi kormány, hadsereg leszerelés, Belgrádi egyezmény)."
Tudjuk, nyilvan Gyurcsany meg Donath Anna keze volt trianonban is...
Gyurcsányt hagyjuk. Donáth államellenes tevékenysége: pl.: BLM-et akar Magyarországon a romáknak (etnikai zavargások. egy vitában kifejtette: olyan, hogy magyar nincs. Momentum: felszólították aerdélyieket, hogy szavazzanak román pártra.)
Na most olyan, hogy magyar nincs, csak magyarul beszélő. De. Pl. anyai ágon nemesi származású vagyok, tehát egy biztos van. Családi hagyomány náluk a hazaárulás. Az hogy nem az ő hazájuk, az biztos. Haza kéne menni. Ott most el kél a segítség.
"Auswitz"
Nem kéne ennyit kommentelned, meglátszik, hogy milyen minőségi diplomád van.
Normális középiskolából nem engednek ki, ha ezt így írod le, csak mondom. Szóval ritka szar diplomáid vannak.
"valamint az Auswitzihez hasonló Gulágra küldözgette őket"
Egyébként Orbán meg az egész országból tervez hasonló munkatábort csinálni.
"Orbánék magyar nemzetiek."
Aki ilyen hazugságot leír, az az a helyzet, hogy sokkal nagyobb hazaáruló, mint Gyurcsány valaha lesz.
"A belpestiek azért sipákolnak, mert most kevesebbet lophatnak. Imádnak lopni. Nem túlárazzák a stadiont, nettó lopnak"
Akkor számoljunk. 4-es metró jó példa a baloldaliak lopására. Egy kb. 10 éves projekt, ami eredetileg 120 milliárd volt és 450 lett. Ez mondjuk azt, hogy négyszeres túlárazás.
Na, nézzük valamelyik fideszes projektet. Legyen ez az úszó vb. Eredeti becslés szerint az úszó vb 25 milliárd lett volna és 150 milliárd után állt meg. Ez hatszoros és egy év alatt, nem 10 alatt, ahogy az MSZP-nél.
De tudunk durvábbat. 11 milliós kézi labda stadion 110-ért csinálta volna meg Mészáros. 10-szeres túlárazás.
Szóval SOKKAL TÖBBET lopnak a fideszesek és sokkal rövidebb idő alatt. csak Mészáros évente tud annyit lopni, mint az MSZP 10 év alatt.
"Lásd kommunista államosítás, privatizálás, mind nettó lopás"
Egyébként a fidesz ezt csinálja elég sok esetben.
Első lépésben az állam alá pakol mindent, mert "az állam jobb gazda", majd szétosztja a haverjai között, pl. a magyar egyetemekkel is ez történt.
"Szerintem a magyar baloldal káros, nélkükük Magyar o. gazdagabb, nagyobb, boldogabb és magyarabb lenne."
Mégegyszer, mert olvasni sem tudsz a diplomáidtól, csak ez tényszerűen nem igaz.
"A magyar baloldalnak köszönhetjük Tranont a 2/3 ados területi és lakosság veszteséget (Károlyi kormány"
Ellenkezőleg. A jobboldal háborúzgatott, ami miatt lett Trianon, csak a Károlyi kormányra maradt, hogy feltakarítsa a jobboldal ökörségeit.
Ez egyébkétn rendszeresen így, a jobboldal elcsesz valami hatalmasat és a baloldali kormány feladata, hogy kezdjen a rajtuk hagyott szarral valamit. Ezért kellett annó a Bokros-csomagot is bevezetni.
"A balosok, liberálisok nem túláraznak, hanem lopnak"
Csak az a baj, hogy a valóság is rád cáfol.
"Itt az érvelés te belpesti."
Ez nem érvelés, kedves szar diplomákkal rendelkező kérdező.
Ezek állítások, az állításokhoz kell bizonyítékokat, érveket hozni, hogy érvelésről beszéljünk. Pl. ahogy én hoztam konkrét projekteket az MSZP és FIDESZ alól, amik pont cáfolják az állításod.
Szóval nem, még mindig nem tudod a középiskolás tananyagot.
"A fenti történelmi sor tényszerint igaz. MTA is elismeri"
Nem nagyon lehet igaz, mivel az MTA szerint nincs semmi adat "Tranon" nevű településről és még "Auswitz"-ot sem ismerik.
Amúgy nem, az MTA ezeket sosem állította és tényszerűen lehet tudni, hogy nem igazak, ahogy meg se kellett erőltetnem magam, hogy cáfoljam a lopásos ökörségedet. :)
"Az hogy téged a lapos föld elméletre emlékeztet, de nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, a te bajod."
Én már bizonyítottam, te nem csináltál semmit. Amúgy ha bármelyik diplomádért pénzt adtak, akkor kérd vissza a pénzed, mert láthatóan egy érettségis szintjén sem vagy.
"Hogy miért nem tudod bizonyítani? A hazugságokat nehéz bizonyítani, a ballibeknek ez a nagy problémájuk."
Bocs, cáfoltalak, kölyök. :)
"Momentum: felszólították aerdélyieket, hogy szavazzanak román pártra."
Ez egyébként pont egy kifejezetten szimpatikus lépés volt.
Egy kisebbségi pártnak nincs kifejezetten nagy ereje és sosem lesz. Viszont ha a momentumnak van egy szövetséges partnere Romániában, akik nyitottak a kisebbség felé és hajlandóak együttműködni velük, akkor az a magyar kisebbségnek jobb, mint egy kisebbségi, egyébként hazaáruló párt.
"De. Pl. anyai ágon nemesi származású vagyok, tehát egy biztos van"
Gyanítom arra gondoltak, hogy az ország TÖBBSZÖR is betelepítésre szorult, így magyarról, mint népról beszélni elég nevetséges, amikor egy Török Hódoltság után a lakosság harmadára csökkent, ekkor pedig hatalmas betelepítések indultak.
És igen, külföldiek is voltak nemesi pozíciókban az évszázadok során, főleg egy-egy betelepítés során. A kunoknál volt elég emlékezetes, hogy csak azért, hogy itt maradjanak elég komoly kedvezményeket kaptak.
"Családi hagyomány náluk a hazaárulás."
Szóval ezért mondod, amit mondasz, mert nálatok ez családi hagyomány.
Most kicsi lebuktál. :)
"Az hogy nem az ő hazájuk, az biztos. Haza kéne menni. Ott most el kél a segítség."
Menjél, senki nem tart vissza, hogy visszamenj Szibáriába, ahonnan ide küldtek kémkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!