Állam elleni bűncselekményeket követ el a Momentum, az Opre Romane, a DK, az MSZP, az amerikai nagykövet, Szabó Tímea, Tordai Bence, és az összes balliberális emberke?
"Gyenge hétvégi Fideszes uszítás"
Nem, sztem tök jó uszítás. Kérdésfelvetés.
#7-nek (kérdezőnek):
Pontosan tudom hogy mit jelent a nagybetűvel való írás.
Ezt személyes beszélgetésben úgy képzeld el, hogy teljesen nyugodtan, higgadtan kezdem a mondatot, majd a nagybetűs résznél átmenet nélkül lépek ordításba, hátha a sötét agyadig úgy már eljut!
Ismét #7-nek:
A h'lyeséggel való zaklatásomat te kezdted, én csak válaszolok, a kérdés színvonalához illően.
"A kérdés nem állítás. Csak a Balkánon."
Csak az baj kedves idióta, hogy a "kérdésed" nem csak kérdést tartalmaz: "A legenyhébb büntetés lenne a kiutasítás."
15-ös miért lennék idióta? Két nyelvvizsgám és 2 diplomám van. Neked hány van?
Kérdezz bármit bármiről.
"miért lennék idióta? Két nyelvvizsgám és 2 diplomám van. Neked hány van?"
Eddig egy okból, de ezzel a válasszal ez kettőre nőtt.
Egyrészt, általános iskolás nyelvtani ismereteid sincsenek rendben, mivel azt hazudtad, hogy kérdezel, miközben vannak kijelentő mondataid. Most vagy hazudtál és gerinctelen vagy, vagy nem tudod mi az, hogy kijelentő mondat. Én feltételeztem a jobbik esetet, hogy legalább gerinctelen nem vagy, csak idióta, de ha ez zavar tőlem lehetsz gerinctelen.
Másrészt, papírok mögé bújni szintén idióta húzás, mivel vannak szar egyetemek is és szar nyelvvizsgák is.
"Kérdezz bármit bármiről."
Hogyha minden diploma ugyanannyit érne vagy ér, akkor miért és hogyan lehet rangsorolni az egyetemeket és ezek alapján miért nem ér ugyanannyit két diploma?
Parancsolj, azt kell bebizonyítod, hogy miért hülyeség, amit az előbb írtál.
Nem mondtam, hogy minden diploma ugyanannyit ér. Ahol én végeztem, az a magyar legjobb a rangsorban. Top listás. A nyelvvizsgáim magyar toplistás szintén.
Elvileg azzal van bajod, hogy azt sugallom a kérdésben, hogy egy jól működő országból a hazaárulókat ki szokták utasítani, tegye ezt Magyarország is. Ha ezzel bajod van, akkor vaj lehet a füled mögött. Együtt érzel a hazaáruló baloldallal. Mondom, jól meglennénk 7 millióan, az ellenzékiek nélkül.
"Két nyelvvizsgám és 2 diplomám van."
És még így is csak ilyen alacsony színvonalra futja? Az elég siralmas, ha neked valóban van két diplomád...
"Nem mondtam, hogy minden diploma ugyanannyit ér"
Mondjuk olvasni sem tudsz.
Kikérdezte? Azt mondtad kérdezzek valamit és válaszolsz rá, még ez se jött össze. GJ
"Együtt érzel a hazaáruló baloldallal."
Erre visszatérve, a legközelebb a hazaáruláshoz a fidesz és a szavazóik állnak.
"Mondom, jól meglennénk 7 millióan, az ellenzékiek nélkül."
Egyrészt, több, mint 3 millió ember menne akkor el.
Másrészt, a GDP jelentős része is elmenne és akkor éheznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!