Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Viccen kívül, Magyarország...

Viccen kívül, Magyarország hogy teljesíthet ennyire brutálisan rosszul?

Figyelt kérdés
Azért van egy magát nagyon nagyra tartó teljhatalommal kormányzó Fidesz kormányunk már több mint egy évtizede, hogy lehet ennyire kudarcosan irányítani egy országot hogy ott tartunk ahol most tartunk?? Félreértés ne essék nem hiszem hogy valaki le fogja váltani őket valaha is nem is érdekel, de azért mi folyik itt mégis??
2023. nov. 16. 11:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ti amúgy milyen dimenzióban éltek, nem látjátok hogy kizárólag Orbán kudarcos kormányzásának köszönhetően olyan infláció van hogy már alig vásárolnak az emberek? A boltok, a kiskereskedelem forgalma olyan szinten van beszakadva, hogy tulajdonképp az látszik szinte már vegetálnak az emberek és csak gyógyszerre költenek. Nehogy már ilyenre volt példa az ő kormányzásuk előtt? A büdös életbe ilyenre még példát ebben az országban nem láttunk szerintem csak a háborús időszakokban. A magyar autók állapota és kora az abszolút mélyponton van ilyen még a büdös életben nem volt ebben az országban és lehetne sorolni napestig a kudarcokat. Az a bizonyos frázis hogy a Gyurcsány jobb vót igen abszolút százszázalékosan megállja a helyét a Gyurcsány idejében minden jobb vót.
2023. nov. 16. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Magyarország brutálisan jól teljesít, csak rossz oldalról nézitek.

13 év 2/3-os kormányzás után egyéttelműen kijelenthető, hogy a kormánypárt célja: a sz@rt is kilopni a nép alól. Jó eséllyel senki nem lopott még többet GDP arányosan Európában 12 év alatt. Ez teljesítmény.

Az is látszik, hogy a cél a totális állampárti kontrol elérése, a látszatdemokrácia fenntartása mellett ( így többet lehet lopni ). Simerült megvalósítani a Göbbels 2.0 lightot? Persze, ez is siker.

Sikerült létrehozni egy központosított agymosó médiagépezetet, amivel vágóhídra lehet terelni a birkákat erőszak nélkül? Bizony, ezt is sikerült.

Nem értem mi ez az "ország rosszul teljesít"... Jó az oktatás,a gazdaság,eü, közművek és infrastruktúra nettó sz@r, de ki ígérte hogy nem ilyen lesz?

2014-ben amikor már 4 éve loptak és dolgoztak a diktatúra kiépítését annyi volt a választási programjuk: "Folytatjuk!"

Folytatták? Naná. A nép meg lájkolta, azóta még kétszer lett meg a kétharmad. 3 millió szavazó ezt igényli, az ő igényeiket kiszolgálják, ne mondd már hogy ez nem siker.

Politikailag,hatalomtechnikailag és gátlástalanságban világsiker vagyunk. Ami ezzel jár az látszólag senkit nem érdekel 🤷🏻‍♂️

2023. nov. 16. 12:35
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
És félmillióval több az éhező.
2023. nov. 16. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
( a jó után egy vessző kimaradt, így félreérthető, értsétek jól xD )
2023. nov. 16. 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Mert a kormány nem kormányozni hanem uralkodni akar.
2023. nov. 16. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

11: Egyetértek, az árak magasak. Nagy drágulások voltak az elmúlt 2 évben. A fizetésekhez képest.

De ezt helyesbíteni kellene: "olyan infláció van hogy már alig vásárolnak az emberek"

Az infláció az időegység alatti átlagos drágulást jelzi. A most már alacsony infláció mellett továbbra is magasak az árak.

Tehát az árak magasak. Az utóbbi 2 évben megnőttek erre a szintre és itt maradnak akkor is, ha 0%-ra jönne ki az infláció.

2023. nov. 16. 12:47
 17/19 Molyember ***** válasza:
70%

Úgy teljesíthet ennyire szarul, hogy a Fidesz szavazói semmit sem kérnek számon a kormányon. Minden úgy jó, ahogy van. Akkor meg miért ne lopnának, miért ne építenék a diktatúrát?

Nem a Fidesz a probléma, a folyamatos kétharmad csak egy tünet. A magyar nép a hitvány, és meg is érdemli az inflációt, a diktatúrát, az orvos- és tanárhiányt, az akkumulátorgyárakat, és az utóbbi következményeit, mint pl. az elértéktelenedő ingatlan, vagy a rák. A magyarok ezt akarják, és ezt is kapják. Szerintem sikertörténet.

2023. nov. 16. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
3%

Ó, kedves kérdező, én pl 2008-2009 hez képest, ugyanis az volt életem mélypontja, fényévekkel jobban élek...

Mondhatnám van egzisztencia, megtakarítás, stb.

Nyilván nem élek úgy , mint egy svájci átlagpolgár, vagy egy német, de közelítem, egyre inkább...és nem vagyok ner lovag, nem vagyok fideszes politikus, stb.

Önerő, tanulás, kitartás kellett hozzá!

2023. nov. 16. 14:03
 19/19 árokpart ***** válasza:
16%
18-as Ez igaz, viszont már lassacskán nem a történelmünk egyik legrosszabb kormányához kellene mérni magunkat, hanem pl. az I. Orbán kormányhoz 1998-2002 között. Mert az viszont sokkal jobb volt mint a mostani.
2023. nov. 16. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!