Viccen kívül, Magyarország hogy teljesíthet ennyire brutálisan rosszul?
Magyarország brutálisan jól teljesít, csak rossz oldalról nézitek.
13 év 2/3-os kormányzás után egyéttelműen kijelenthető, hogy a kormánypárt célja: a sz@rt is kilopni a nép alól. Jó eséllyel senki nem lopott még többet GDP arányosan Európában 12 év alatt. Ez teljesítmény.
Az is látszik, hogy a cél a totális állampárti kontrol elérése, a látszatdemokrácia fenntartása mellett ( így többet lehet lopni ). Simerült megvalósítani a Göbbels 2.0 lightot? Persze, ez is siker.
Sikerült létrehozni egy központosított agymosó médiagépezetet, amivel vágóhídra lehet terelni a birkákat erőszak nélkül? Bizony, ezt is sikerült.
Nem értem mi ez az "ország rosszul teljesít"... Jó az oktatás,a gazdaság,eü, közművek és infrastruktúra nettó sz@r, de ki ígérte hogy nem ilyen lesz?
2014-ben amikor már 4 éve loptak és dolgoztak a diktatúra kiépítését annyi volt a választási programjuk: "Folytatjuk!"
Folytatták? Naná. A nép meg lájkolta, azóta még kétszer lett meg a kétharmad. 3 millió szavazó ezt igényli, az ő igényeiket kiszolgálják, ne mondd már hogy ez nem siker.
Politikailag,hatalomtechnikailag és gátlástalanságban világsiker vagyunk. Ami ezzel jár az látszólag senkit nem érdekel 🤷🏻♂️
11: Egyetértek, az árak magasak. Nagy drágulások voltak az elmúlt 2 évben. A fizetésekhez képest.
De ezt helyesbíteni kellene: "olyan infláció van hogy már alig vásárolnak az emberek"
Az infláció az időegység alatti átlagos drágulást jelzi. A most már alacsony infláció mellett továbbra is magasak az árak.
Tehát az árak magasak. Az utóbbi 2 évben megnőttek erre a szintre és itt maradnak akkor is, ha 0%-ra jönne ki az infláció.
Úgy teljesíthet ennyire szarul, hogy a Fidesz szavazói semmit sem kérnek számon a kormányon. Minden úgy jó, ahogy van. Akkor meg miért ne lopnának, miért ne építenék a diktatúrát?
Nem a Fidesz a probléma, a folyamatos kétharmad csak egy tünet. A magyar nép a hitvány, és meg is érdemli az inflációt, a diktatúrát, az orvos- és tanárhiányt, az akkumulátorgyárakat, és az utóbbi következményeit, mint pl. az elértéktelenedő ingatlan, vagy a rák. A magyarok ezt akarják, és ezt is kapják. Szerintem sikertörténet.
Ó, kedves kérdező, én pl 2008-2009 hez képest, ugyanis az volt életem mélypontja, fényévekkel jobban élek...
Mondhatnám van egzisztencia, megtakarítás, stb.
Nyilván nem élek úgy , mint egy svájci átlagpolgár, vagy egy német, de közelítem, egyre inkább...és nem vagyok ner lovag, nem vagyok fideszes politikus, stb.
Önerő, tanulás, kitartás kellett hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!