Mit csináltok, ha 3 hónap után sem találtok munkát, és családi körülmények miatt nem tudnátok ti sem elköltözni munka miatt?
Figyelt kérdés
pici város távol nagyobb városoktól, nincs munka, inkább a meglévő dolgozókat is sorra küldik el.
Orbán lecsökkentette a 9 havi munkanélküli segélyt 3 hónapra, lejárt. most 22ezer forintból hogyan lehet megélni gyerekkel?
2023. nov. 4. 18:28
11/15 A kérdező kommentje:
A közeli élelmiszermiszerboltban (nem írom le a nevét, de mulit) csak fiatal fiúkat vesznek fel.
2023. nov. 4. 18:47
12/15 anonim válasza:
Hát pedig ennyi munkahely sosem volt mint most van Magyarországon.
Céges járatok sincsenek?
13/15 anonim válasza:
Mobilnak kell lenni, tehát ha nincs munka a környéken akkor el kell mennzoda ahol van munka.jellemzően a Balatontól északra.vannak fejvadász cégek bőven,szerintem elég fellapoznod a helyi szuperinfót.még a szállást is intézik.
14/15 anonim válasza:
"ha nincs munka a környéken akkor el kell mennzoda ahol van munka"
Ha nekem nem lenne munkám dehogy mozdulnék én ki. Perkáljon a kormány.
15/15 anonim válasza:
Otthon készíts valamit és add el a neten. Tesóm gagyi ékszereket állított össze fülbevalókat karkötőket és eladta neten. Nem volt sok pénze belőle de valamennyi igen. Én annyi sok szép karkötőt látok gyöngyökből , valaki elkészítette és megveszik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!