Mit szóltok, hogy azoknak lett igaza akik szerint az Orbán kormány valóban olcsón kapja a gázt Putyintól csak brutális módon túlárazza sarcolásként a lakosságnak?
11
Lehet, hogy te limit alatt vagy de mi nem! tavaly 700 ezerrel ráfizettünk!
Valamit még a gázzal is mahináhattak, a viz később forrt fel, meg 2 évvel ezelőtt kevesebb gáz fogyott, tehát rá játszhatnak, hogy lépjed túl !
12
Nálam miért nem "játszanak"?
13
Mert te fideszes vagy és hazudsz mint orsós!
700 ezret ráfizettél?
Nagyon ügyi vagy.
Én is kaptam egy horribilis elszámolást.
Rászántam néhány órát, hogy rájöjjek, hol cseszték el.
Aztán bementem az ügyélszolgálatra, ahol nagy nehezen megértették, hogy mi a baj és stornirozták.
Az új számla alig egy tizede volt.
A szoftverben lehet hiba. Minden szoftver hibázhat ha olyanok a körülmények, de a rossz kiszámlázás már hosszabb idő óta túl gyakori.
Lehet nem a haveri céget kellene ilyesmivel megbízni, helyette olyat amelyik írt egy normálisat, vagy ír egy korrektül működőt.
17
Az adatbevitelnél összekeverték a m3-t és a MW-ot.
Valamit mootyogott az ügyintéző, hogy az EU-ban MW-os elszámolás van.
De lényegesen kevesebb a limit, ha nem fűtés+melegvíz+főzés van az adatlapodon, de ezt csak az ügyfélszolgálat tudja ellenőrizni.
#18"Valamit mootyogott az ügyintéző, hogy az EU-ban MW-os elszámolás van."
Igen, tényleg az van. Csak nekünk fogyasztóknak m3-ben jön az elszámolás, mert mi azt látjuk a mérőórán és nem azt, hogy ezzel hány kWh-t vagy MWh-t kapunk. Láthatod ha cikkeket olvasol a világpiaci földgáz árakról.
A földgáznak mérik az energiatartalmát és azzal van az ára kialakítva köbméterre vetítve.
Valakinek már megírtam privátban:
Én is csak úgy jöttem rá, hogy összehasonlítottam a régi számlákkal és az új számlán egy helyem MW volt m3 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!