Kolontáron miért vannak fegyveresek?
Figyelt kérdés
A települést hermetikusan elzárták, kizárólagosan a lakosok találhatóak csak ott, akit kiket kell kitől védeni úgy, hogy 11 után már kijárási tilalom is érvényben van 2010-ben? Normális ez a túlzott "védelem"?2010. okt. 18. 19:02
11/16 anonim válasza:
Tuti nem akarjak, hogy bejussanak illetektelenek meg a sajto munkatarsait sem engedik a kozelbe ha a fosztogatoktol vedenek a falut nem lenne fegyveres biztositas az ilyen kiuritett helyeken mindig is eleg volt a sima rendori jelenlet raadasul a voros maro iszap tonkretett mindent ott nem maradt semmi aminek hasznat lehetne venni vagy el lehetne adni. A kijarasi tilalom is erdekes miert 11 utan amikor mar 8 korul sotet van? Lehet a MAL szakembereit nem akarjak a kornyeken tudni? Vagy titkolnak valamit?
12/16 anonim válasza:
Psychologiai okból.
A mások tulajdonának ellenszolgáltatás nélküli birtokba vételére hajlamos elemek távol tartásának szándékán túl, tevőlegesnek kell mutatnia az új belügyi tárcának az irányítása alá került karhatalmi erőket, határozottságot, "nyugalmat" kell beletáplálnia a hitét veszített lakosságba.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ezek a csehországi lények bukkantak fel, csak iszapevő verzióban. Nemzetbiztonsági kockázat:D
14/16 anonim válasza:
"A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:40"
Amikor csehországi szörnyekről beszélsz, azt hittem Jozinra gondolsz:
15/16 anonim válasza:
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:07
OFF: Hát ilyen jót rég' röhögtem:DDDDD
KÖSZI!!!!
16/16 anonim válasza:
mit titkolnának? katonák, rendőrök vigyáznak/vigyáztak a településre. katonának kötelessége békeidőben is a hazát szolgálni (pl így), nem fognak a katona kezébe adni sprét meg gumibotot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!