Orbán nem látja értelmét a helyreállításnak Kolontáron. Jól látja?
Kivételesen egyetértek vele.
Akármit mondanak, ott olyan mértékben szennyeződött a környezet, hogy megélni, egészségesen élni úgysem lehet majd a közeljövőben. Szerintem szellemváros lesz belőle...
Bár én biztos vagyok benne, hogy ott semmi mérgező anyag nem marad 2 hét múlva, ennek ellenére jól látja a Vitya.
Márcsak azt kéne hozzátennie, hogy az állam megépíti az ott lakók számára az új lakásokat és berendezi azt, állami pénzen. Aztán majd az állam behajtja a kárt azokon, akik okozták. Ezt viszont nem hallottam. Pedig kellett volna
10:27:
Bazze, nem áttalasz még ilyen helyzetben is igazi proli primitív módon megnyilvánulni ????? Még mindig a napi orbánozás határozza meg a 3 agysejted működésének lényegét ???
Görény.
Teljesen egyértelmű, hogy a cégnek teljes mértékben helyt kell állnia anyagilag hasonlóan a BP-hez.
Viktornak meg igaza van szerintem. Aki nem hiszi, menjen le és nézze meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!