Orbán nem látja értelmét a helyreállításnak Kolontáron. Jól látja?
"Bár én biztos vagyok benne, hogy ott semmi mérgező anyag nem marad 2 hét múlva"
Hát ezt baromi rosszul látod...
Szerintem sincs értelme. Az ott utólag újraépített házaknak már semmi értékük nem lenne. Senki nem merne már odaköltözni. De gondolom, az ajkaiak is elmennek a környékről, és a többi település lakói is a kistérségben, ha lehetőségük lesz rá.
Egy ilyen veszélyes anyagot hogy lehet ilyen körülmények között tárolni????????
Szerintem sincs értelme. Azt hogy mi lesz a környezettel, mivel példa nélküli a dolog -ma még nem tudni. Az, hogy ott élet soha többé nem lesz , talán túlzás. Mindenki döntse el, mit akar, a falu másik részében élni, vagy másik településre költözni. Az utóbbi is teljesen érthető.
A pénzharácsoló felelőtlenség - nem először és nem utoljára - hatalmas károkat okozott. Embereket ölt, életek munkáit tett tönkre, természetet pusztított (hatalmas területek élővilága kipusztult).
utolsó xD ez elég zsidó kijelentés volt .
És igen jól látod kérdező , itt már csak a segilyesek telepednek le .
Orbán már tervezteti az új falut, szuper házak épülnek állami pénzen, a beköltözők 30 évig törleszthetik a költségeket, egy részét behajtják a Mal-on és a falu neve:
Orbánfalva.
de most miért kell Orbánozni? sokkal nagyobb a baj! na ezért fog elpusztulni ez az ország, mert nem láttok tovább az orrotok hegyénél!
Jól látja, kia f*sz akar ott élni? teljesen tönkrement minden, a büdös életbe nem lehet már helyreállítani, még földcserével sem!
a helyike is ezt gondolják, akkor ők is viktátorok vagy mi? -.- istenem nőne már be a fejetek lágya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!