Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A szankciós inflációért mégis...

A szankciós inflációért mégis Orbán (kormány) a felelős, hiszen az Orbánék által megszavazott EU szankciókra fogják a brutális áremeléseket?

Figyelt kérdés

2023. szept. 11. 19:30
1 2
 11/20 Waff ***** válasza:
40%
10@ persze hogy van: [link]
2023. szept. 17. 11:38
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 Ez neked "bizonyíték" a kijelentésedre? Ugye ez csak vicc?
2023. szept. 17. 18:00
 13/20 anonim ***** válasza:
#12 Arra bizonyíték, hogy MZP mit mondott. Ezt kérték tőle.
2023. szept. 17. 18:41
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 Én nem arra voltam kíváncsi, hogy MÁS mit mondott erről, hanem hogy a kijelentésben szereplő állításokra mi a bizonyíték.
2023. szept. 17. 19:55
 15/20 Waff ***** válasza:
40%

14@: most akkor drága csillagom mire szeretnél konkrétan bizonyítékot?

Mert eskü nem értelek.

2023. szept. 17. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:

#15 Drága cuncimókuskám, én csupán arra vagyok kíváncsi, hogy akkor most van-e háború, vagy nincs, "vagy esetleg ha van is azért egy személyben csakis a Zorbánviktor a felelős"? :)

Tudod, lassan már azt sem tudom eldönteni, hogy a saját szememnek higgyek, vagy inkább egy GYK-s kommentelőnek... LOL

2023. szept. 17. 20:44
 17/20 Waff ***** válasza:
100%

16@: igen van háború, Ukrajnában zajlik, Oroszországgal háborúznak. Erről simán megbizonyosodhatsz akármelyik hírportálon, írd be googleba, talán még neked is menni fog.

"vagy esetleg ha van is azért egy személyben csakis a Zorbánviktor a felelős"?

Erre linkeltem a youtube linket, amt te kértél bizonyíték gyanánt, ahol egy riportban szóról szóra ezt mondja MZP.

Én elhiszem hogy most beszaladtál tátott szájjal abba a bizonyos farokerdőbe, de sokkal elegánsabb lenne ha most minden mellébeszélés és vergődés nélkül elfogadnád hogy beégtél...mert ez már nekem kínos amit itt leművelsz.

2023. szept. 17. 20:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Ugye nem komolyan mondod, hogy elhitted amit arról írtam, hogy fogalmam sincs mi történik a szomszédunkban?

Ennyire nem érted az iróniát, vagy én felejtettem volna el az ironizálás művészetét?🤔

2023. szept. 17. 21:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért nyomtam neked egy zöldet "lányos zavaromban"... LOL
2023. szept. 17. 21:19
 20/20 Waff ***** válasza:
40%

18@: "Ugye nem komolyan mondod, hogy elhitted amit arról írtam, hogy fogalmam sincs mi történik a szomszédunkban?" Nem, te ilyent nem írtál. Én írtam azt hogy Márki Zaj Péter Messiás Úr azt nyilatkozta hogy a háborúért és azért hogy Ukrajnában emberek halnak meg, egy személyben csakis a Zorbánviktor a felelős.

Erre kértél te bizonyítékot. Amire én belinkeltem az idevágó riportot. Ezután kezdett ködösödni a dolog....ahogy írtad, ez nem bizonyít semmit (mondjuk ezt tényleg nem értem, ha már valaki sem a szemének sem a fúlének nem hisz...na mind1), meg hogy nem az érdekel hogy más mit mond, az érdekel hogy mi támasztja alá amit más mond...vagy valami hasonló? (Wtf???). Szóval kezdek végre jól szórakozni...sztem folytasd amiket csinálsz :)

2023. szept. 18. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!